reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Myślę że bez problemu powinien wypisać. Choć dużo zależy od lekarza.
Przełożyli mi wizytę u ginekologa a mialam dostać L4. Myślicie ze rodzinny mi wystawi bez problemu? Właśnie ma dzwonić dzisiaj i się stresuje [emoji28] raz w życiu byłam na L4
Chore to [emoji33]
ludziom sie naprawde chce takie rzeczy robic? [emoji2962]

reklama
Dziewczyny, które pracują na siedziąco i przed komputerem. Czy Was też boli kręgosłup bardziej na dole po 2-3h siedzenia? Jakieś porady? 🤷‍♀️

Witajcie:) u nas niestety się nie udało, w piątek po południu dostałam krwotoku. Szpital odeslal z kwitkiem do domu gin podejrzewała pozamaciczna zleciła bete na cito, cito a do dzis wyników brak:(
Czuje się fizycznie troszkę lepiej psychicznie słabo. Całe szczęście ze mam praxe zdalna to obejdzie się bez zwolnienia.
Duzo zdrówka kobietki!!
Bardzo mi przykro 😞

Ktos pytał o chleb, ja jak się dowiedziałam że mam IO kupiłam maszynę do pieczenia chleba i robię sobie orkiszowe - w sklepie nie jestem w stanie znaleźć takiego z dobrym skladem dla mnie.
U mnie dzisiaj 8+4, od soboty objawy trochę odpuściły, apetyt wrócił i nawet udało mu się wczoraj coś posprzątać ;)
Ale super z tym chlebem ;) a długo Ci zajmuje zrobienie takiego chleba?

Ja kiedyś piekłam bułki dzień w dzień. Były przepyszne, ale zajmowało mi to parę godzin dziennie. Wyrobić ciasto, poczekac aż urośnie, uformować bułki, pilnować piekarnika 🙈 wymiękłam po miesiącu i kupujemy :(

Wolałabym robić swój chlebek 😋 tylko nigdy nie miałam do czynienia z maszynką. Myśleliśmy nad maszyną, ale jeśli też długo schodzi to i tak byśmy nie używali bo my ciągle zabiegani :(
Czy tam się samo "wszystko robi" ?

Dziewczyny, które pracują na siedziąco i przed komputerem. Czy Was też boli kręgosłup bardziej na dole po 2-3h siedzenia? Jakieś porady? 🤷‍♀️
Tak, jakby kość ogonowa a potem mam wrażenie że mi to pulsuje na pośladki aż.. ja co jakiś czas jeśli mam możliwość staram się położyć na chwilę chociaż ☹️

Ja pracuję jakieś 6-8h dziennie. Jak mnie już boli odcinek lędźwiowy to masuje się rollerem lub małą piłeczką do rozbijania punktów spustowych. No i rozciąganie oczywiście. Pomaga :)

Przełożyli mi wizytę u ginekologa a mialam dostać L4. Myślicie ze rodzinny mi wystawi bez problemu? Właśnie ma dzwonić dzisiaj i się stresuje 😅 raz w życiu byłam na L4
Ja mam dzisiaj teleporade u rodzinnego w tej samej sprawie ;)
Tak się cieszę, że zostałam w domu! Odpoczywam i w końcu jak miałam ochotę na 15 min położyć głowę do poduszki to mogłam to zrobić.

reklama
Oj jej mnie tez tak boli! I wtedy mam ochote die położyć ale w pracy jak ? 😑 więc wstaje od biurka i ide sie przejść, rozprostować ...

Tak, jakby kość ogonowa a potem mam wrażenie że mi to pulsuje na pośladki aż.. ja co jakiś czas jeśli mam możliwość staram się położyć na chwilę chociaż ☹️

Ja pracuję jakieś 6-8h dziennie. Jak mnie już boli odcinek lędźwiowy to masuje się rollerem lub małą piłeczką do rozbijania punktów spustowych. No i rozciąganie oczywiście. Pomaga :)
Ja właśnie tylko też wstaję i robię krótki spacer po domu 😃
Rozciągać bardzo bym się chciała, ale jeszcze się boję na tym etapie. W ogóle nawet boję się przeciągać mocno i wyciągać do szafki górnej😂 to chyba jakieś moje schizy 😃

Dzisiaj mi się zrobił pierwszy wystający guz po heparynie, wcześniej nigdy tak nie miałam 😟

Do góry