Caro666
Fanka BB :)
Ja czytałam wczoraj do pozna wieczorem a rano wstaje a tu 10 nowych stronJejku dziewczyny doczytałam do 295 i już się cieszyłam że nadgoniłam, a tu już 310 stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czytałam wczoraj do pozna wieczorem a rano wstaje a tu 10 nowych stronJejku dziewczyny doczytałam do 295 i już się cieszyłam że nadgoniłam, a tu już 310 stron
Oj tak zgadzam się na starszych miesiącach dziewczyny robiły wątki zamknięte po 1 trymestrze. Dla mnie to też troszkę za szybko bo jeszcze nawet niektore dziewczyny nie miały owulacji i też będą listopadowymi mamami odbieramy im szanse, żeby nas poznały i też dobrze się poczuły na wątku . Każdy powinnien mieć równe szanseDokładnie. Dlatego zrobienie listy to jedno, ale później jeszcze dać chwilę nowym na poznanie się. Pamiętam z innego forum dziewczyny na spokojnie zamknięty robiły w okolicach połówkowych. Co pozwoliło wyeliminować jedną bardzo toksyczna dziewczynę. Tutaj dziewczyny bardzo szybko chcą zamknięty , jak dla mnie ciut za szybko. Można się poznawać nie wywlekając swoich historii do 10 pokolenia wstecz[emoji6] na samym początku. Ale co kto lubi. A to że będzie zamknięty, nie oszukujmy się nie wyeliminuje ryzyka że coś się nie wydostanie, zwłaszcza że nadal mało się znamy. Po prostu jestem ostrożna i wolę chuchać na zimne. Jeśli kogoś tą analizą uraziłam to sorry taki mamy klimat[emoji6]
Może ma zalecenie jeść 3 razy dziennie, a chodzi spać wcześnieja czemu tak rano wstajesz na tego dupka ? Ja biorę przy śniadaniu i kolacji po 2 tabsy nie znalazłam w ulotce ze co 12h trzeba i lekarz tez nie mówił pyszne śniadanko ☺☺
Ja Was nadrabiam od czwartku byłam 70 stron do tyłu. W piątek już tylko 40. Potem w sobotę znowu nadgoniłyście. I co jestem 10 stron to przodu to 10 nowych stron zapisanychJa czytałam wczoraj do pozna wieczorem a rano wstaje a tu 10 nowych stron
No właśnie. Jakbyś zrobiła test tydzień po spóźnionej miesiączce tak jak lekarze zalecają to już byś się nie załapała na wątek prywatnyNa chwilę obecną tak na prawdę może dołączyć do nas wiele osób, ja tyle co wysikany test , a nie każdy robi go w dniu @ a nawet do 2 tygodni po,
spoko.Oj tak zgadzam się na starszych miesiącach dziewczyny robiły wątki zamknięte po 1 trymestrze. Dla mnie to też troszkę za szybko bo jeszcze nawet niektore dziewczyny nie miały owulacji i też będą listopadowymi mamami odbieramy im szanse, żeby nas poznały i też dobrze się poczuły na wątku . Każdy powinnien mieć równe szanse
No i jednak część osób odpadnie, a te osoby będą miały już dostęp do prywatnego
Teraz się poznajemy.
Była afera też kiedyś na jednym wątku, że szybko utworzyli prywatny, a tam ktoś się podszywał pod ciężarną i potem stalkował jedną dziewczynę.
@Amaleta za tydzień nie będzie nawet wszystkich listopadowych mam więc proszę poczekajmy ze zgłaszaniem jak będą wszyscy. Większość osób jest za tym, żeby poczekać z wątkiem prywatnym.
Oj tak zgadzam się na starszych miesiącach dziewczyny robiły wątki zamknięte po 1 trymestrze. Dla mnie to też troszkę za szybko bo jeszcze nawet niektore dziewczyny nie miały owulacji i też będą listopadowymi mamami odbieramy im szanse, żeby nas poznały i też dobrze się poczuły na wątku . Każdy powinnien mieć równe szanse
No i jednak część osób odpadnie, a te osoby będą miały już dostęp do prywatnego
Teraz się poznajemy.
Była afera też kiedyś na jednym wątku, że szybko utworzyli prywatny, a tam ktoś się podszywał pod ciężarną i potem stalkował jedną dziewczynę.
@Amaleta za tydzień nie będzie nawet wszystkich listopadowych mam więc proszę poczekajmy ze zgłaszaniem jak będą wszyscy. Większość osób jest za tym, żeby poczekać z wątkiem prywatnym.