reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dokładnie. Dlatego zrobienie listy to jedno, ale później jeszcze dać chwilę nowym na poznanie się. Pamiętam z innego forum dziewczyny na spokojnie zamknięty robiły w okolicach połówkowych. Co pozwoliło wyeliminować jedną bardzo toksyczna dziewczynę. Tutaj dziewczyny bardzo szybko chcą zamknięty , jak dla mnie ciut za szybko. Można się poznawać nie wywlekając swoich historii do 10 pokolenia wstecz[emoji6] na samym początku. Ale co kto lubi. A to że będzie zamknięty, nie oszukujmy się nie wyeliminuje ryzyka że coś się nie wydostanie, zwłaszcza że nadal mało się znamy. Po prostu jestem ostrożna i wolę chuchać na zimne. Jeśli kogoś tą analizą uraziłam to sorry taki mamy klimat[emoji6]
Oj tak zgadzam się ;) na starszych miesiącach dziewczyny robiły wątki zamknięte po 1 trymestrze. Dla mnie to też troszkę za szybko bo jeszcze nawet niektore dziewczyny nie miały owulacji i też będą listopadowymi mamami 🤦‍♀️ odbieramy im szanse, żeby nas poznały i też dobrze się poczuły na wątku . Każdy powinnien mieć równe szanse ;)
No i jednak część osób odpadnie, a te osoby będą miały już dostęp do prywatnego 🙄
Teraz się poznajemy.
Była afera też kiedyś na jednym wątku, że szybko utworzyli prywatny, a tam ktoś się podszywał pod ciężarną i potem stalkował jedną dziewczynę.

@Amaleta za tydzień nie będzie nawet wszystkich listopadowych mam więc proszę poczekajmy ze zgłaszaniem jak będą wszyscy. Większość osób jest za tym, żeby poczekać z wątkiem prywatnym.

🤔a czemu tak rano wstajesz na tego dupka ? Ja biorę przy śniadaniu i kolacji po 2 tabsy nie znalazłam w ulotce ze co 12h trzeba i lekarz tez nie mówił 🤔 pyszne śniadanko ☺☺
Może ma zalecenie jeść 3 razy dziennie, a chodzi spać wcześniej ☺️

Ja też mam 3 razy dziennie po 2 tabletki 🙈

Ja czytałam wczoraj do pozna wieczorem a rano wstaje a tu 10 nowych stron 😱
Ja Was nadrabiam od czwartku 🤣 byłam 70 stron do tyłu. W piątek już tylko 40. Potem w sobotę znowu nadgoniłyście. I co jestem 10 stron to przodu to 10 nowych stron zapisanych 😂😂😂
Masakra 🙈 ale fajnie, fajnie, że tyle nas jest 😁

Także jakbym odpowiadała na coś starszego tzn, że nadrabiam 😃

Idę dalej czytać 😁

Oj tak zgadzam się ;) na starszych miesiącach dziewczyny robiły wątki zamknięte po 1 trymestrze. Dla mnie to też troszkę za szybko bo jeszcze nawet niektore dziewczyny nie miały owulacji i też będą listopadowymi mamami 🤦‍♀️ odbieramy im szanse, żeby nas poznały i też dobrze się poczuły na wątku . Każdy powinnien mieć równe szanse ;)
No i jednak część osób odpadnie, a te osoby będą miały już dostęp do prywatnego 🙄
Teraz się poznajemy.
Była afera też kiedyś na jednym wątku, że szybko utworzyli prywatny, a tam ktoś się podszywał pod ciężarną i potem stalkował jedną dziewczynę.

@Amaleta za tydzień nie będzie nawet wszystkich listopadowych mam więc proszę poczekajmy ze zgłaszaniem jak będą wszyscy. Większość osób jest za tym, żeby poczekać z wątkiem prywatnym.
spoko.

Teraz się poznajemy.

ludziom sie naprawde chce takie rzeczy robic? 🤯

Przełożyli mi wizytę u ginekologa a mialam dostać L4. Myślicie ze rodzinny mi wystawi bez problemu? Właśnie ma dzwonić dzisiaj i się stresuje 😅 raz w życiu byłam na L4

reklama
Do góry