Mimi9065
Fanka BB :)
Witamy witamy [emoji5]
U mnie dziś 6+0 (chyba [emoji85]) jutro wizyta, liczę po cichu na serduszko ale zadowolę się zarodkiem w pęcherzyku [emoji173]hej hej
szczypałam się długo żeby napisać,
dopiero tyle co II na teście, termin wg OM na 28.11
bety nie robiłam i kurcze chyba nie zrobię bo nie mam kiedy ale testy z dnia na dzień z ciemniejszą kreską więc to dobry znak.
niby na chłodno do tego podchodzę, ale z drugiej strony czuję, że jest i będzie dobrze do lekarza chcę umówić się na po świętach, będzie to skończony 6 tydzień, w poprzedniej ciąży juz w 6+1 było serducho
w domu 16 miesięczny huragan Grześ, jakoś próbujemy ogarniać złobek, pracę,
czuję się jak nie w ciązy, martwiłabym się brakiem objawów, aleee...w pierwszej ciązy nie miałam żadnych przez całe 9 miesięcy, pracowałam do 7 miesiąca, a mogłabym dłużej, oj życzę sobie żeby ta ciąża była taka sama, chciałabym pracować jak najdłużej i wam życzę takiej formy!
na listopadówkach 2019 mamy super atmosferę, jak w rodzinie[emoji3531]wspieramy się, żalimy, pocieszamy do dziś, mam nadzieję, że i tu będzie bardzo sympatycznie. i może to potwierdzić @Lena142 (mam nadzieję, ze się nie gniewasz że zdradzam, że się znamy haha)
dodam, że ciąża wystarana, z pierwszą nie poszło szybko, więc i ta na lekach, ale poszło szybko, już w 3 cyklu stąd nasz szok, bo nastawialiśmy się na rok starań.
będziemy mieć dwójkę dzieci z listopada[emoji33][emoji33]
będę starać się odzywać jak najczęściej, oczywiście prosze o wciągniecie mnie na prywatny wątek, uwazam że do dobry pomysł
miłego dnia[emoji3508]