reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Witamy w gronie mam [emoji173] 31go bedzie ładny wysyp serduszek [emoji173]
Hej wszystkim [emoji173] od kilku dni czytałam Was, jesteście takie cudowne! Ponieważ jestem dość lękliwa, stałam obok ale myślę sobie że muszę do Was jawnie dołączyć :) mam na imię Marlena, Kraków i 30 lat jeszcze [emoji28] i to jest moja druga ciąża, pierwsza stracona ponad pół roku temu - puste jajo plodowe. Wg apki jest to 5 tyg i 3 d [emoji5] do lekarza idę 31.03 - jak większość z Was i myślę że wszystkie będziemy szczęśliwe! [emoji173] Bete badałam w dzień spodziewanej @ i po 48 h, najpierw mialam 131 a po 48h 375 [emoji4] wiec postanowiłam więcej nie dręczyć się już betą. Moje objawy też dają popalić, w szczególności utrzymujący ból podbrzusza na zmianę z ukłuciami najczęściej po lewej stronie. Średnio co drugi dzień mam takie fatalne bóle i czuje się kiepsko .. lekarka mówi że (rozmawiałyśmy przez tel) to naturalne bo wszystko się musi ułożyć, rozciągnąć itd ale niekiedy też się boję bo ból przypomina jak na okres i mam stres że coś się wydarzy. Do tego ból piersi, na wieczór najbardziej a mdłości mialam okolo dwa razy do tej pory z tydzień temu. Jednak pamiętajmy pozytywne myślenie jest najważniejsze! Ściskam Was bardzo i życzę udanej niedzieli [emoji4]

reklama
Ja na wiadomościach rano jak mowili o coronawirusie o zwiększającej sie liczbie przypadków o malo placzem nie wybuchlam [emoji1787] dowb the road to rozumiem ale wiadomości [emoji55]
@Malinowysok ja właśnie oglądam Down the Road i beczę jak bóbr. Stary się patrzy jak na wariatkę [emoji1787]
Dzisiaj dziewczyny u mnie totalny zwrot akcji. Kawa mi smierdzi! [emoji47][emoji47][emoji47]

Poczekaj jak na reklamie czekolady będziemy beczeć [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja na wiadomościach rano jak mowili o coronawirusie o zwiększającej sie liczbie przypadków o malo placzem nie wybuchlam [emoji1787] dowb the road to rozumiem ale wiadomości [emoji55]

Oh, przykro mi strasznie:( nie wyobrażam sobie co musiałaś czuć, wiadomo jaka była przyczyna? na w zeszłym roku byłam chwilkę na listopadowych mamach2020 ale beta szybko spadła, doskonale rozumiem twoją powściągliwość i obawy, to zrozumiałe po tym co Cie spotkało:(:*
@Mimi9065 w poprzedniej ciąży tak się cieszyłam. Należałam tu do Czerwcowych mam 2019.Gdy wszystkie szły i wracały z badań połówkowych ja leżałam w szpitalu i słyszałam jak serduszko przestało bić.
Tym razem jestem bardzo powściągliwa w radości, wrzucaniu zdjęć itp. Boję się tego czasu do połówkowych. Ale mam nadzieję że mi większość wybaczy jeśli nie wrzucę zdj usg albo wyników. Za to później na bank od robię z nawiazką[emoji846]

To dobrze, już się mniej martwię o betę. Trochę poczytałam . A co z piersiami ? Prosze napiszcie jak to jest u Was z nimi , bo ja zwariuje . Czy czujecie że cały czas rosną i bolą ? Bo ja czuję jak przestały rosnąć a nawet już nie są takie nabrzmiałe ... 😐
mam dokładnie tak samo.. bolą tylko nad ranem jak się przebudzę to czuję

Hej, mój dzień się zaczął ok, teraz sobie leżę i też czuje taki dziwny ból z lewej strony w okolicach jajnika. Ni to kłucie ni to ciągnięcie. Tak pulsuje czy jakoś tak :( Ale staram się myśleć, że puki nie ma plamień ani wielkiego bólu to musi być ok.
Ja od początku mam tępy ból przy lewym jajniku, a póki co wszystko było w porządku 😇

Wada genetyczna serduszka. Czasami tak się zdarza. Wiem bo mam dwie zdrowe córki. Mam nadzieję że tym razem będzie ok. [emoji846]No i liczę na syna. [emoji1787]
Oh, przykro mi strasznie:( nie wyobrażam sobie co musiałaś czuć, wiadomo jaka była przyczyna? na w zeszłym roku byłam chwilkę na listopadowych mamach2020 ale beta szybko spadła, doskonale rozumiem twoją powściągliwość i obawy, to zrozumiałe po tym co Cie spotkało:(:*

reklama
Do góry