reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Witamy w gronie mam [emoji173] 31go bedzie ładny wysyp serduszek [emoji173]
Hej wszystkim [emoji173] od kilku dni czytałam Was, jesteście takie cudowne! Ponieważ jestem dość lękliwa, stałam obok ale myślę sobie że muszę do Was jawnie dołączyć :) mam na imię Marlena, Kraków i 30 lat jeszcze [emoji28] i to jest moja druga ciąża, pierwsza stracona ponad pół roku temu - puste jajo plodowe. Wg apki jest to 5 tyg i 3 d [emoji5] do lekarza idę 31.03 - jak większość z Was i myślę że wszystkie będziemy szczęśliwe! [emoji173] Bete badałam w dzień spodziewanej @ i po 48 h, najpierw mialam 131 a po 48h 375 [emoji4] wiec postanowiłam więcej nie dręczyć się już betą. Moje objawy też dają popalić, w szczególności utrzymujący ból podbrzusza na zmianę z ukłuciami najczęściej po lewej stronie. Średnio co drugi dzień mam takie fatalne bóle i czuje się kiepsko .. lekarka mówi że (rozmawiałyśmy przez tel) to naturalne bo wszystko się musi ułożyć, rozciągnąć itd ale niekiedy też się boję bo ból przypomina jak na okres i mam stres że coś się wydarzy. Do tego ból piersi, na wieczór najbardziej a mdłości mialam okolo dwa razy do tej pory z tydzień temu. Jednak pamiętajmy pozytywne myślenie jest najważniejsze! Ściskam Was bardzo i życzę udanej niedzieli [emoji4]

reklama
Ja na wiadomościach rano jak mowili o coronawirusie o zwiększającej sie liczbie przypadków o malo placzem nie wybuchlam [emoji1787] dowb the road to rozumiem ale wiadomości [emoji55]
@Malinowysok ja właśnie oglądam Down the Road i beczę jak bóbr. Stary się patrzy jak na wariatkę [emoji1787]
Dzisiaj dziewczyny u mnie totalny zwrot akcji. Kawa mi smierdzi! [emoji47][emoji47][emoji47]

Poczekaj jak na reklamie czekolady będziemy beczeć [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja na wiadomościach rano jak mowili o coronawirusie o zwiększającej sie liczbie przypadków o malo placzem nie wybuchlam [emoji1787] dowb the road to rozumiem ale wiadomości [emoji55]

Oh, przykro mi strasznie:( nie wyobrażam sobie co musiałaś czuć, wiadomo jaka była przyczyna? na w zeszłym roku byłam chwilkę na listopadowych mamach2020 ale beta szybko spadła, doskonale rozumiem twoją powściągliwość i obawy, to zrozumiałe po tym co Cie spotkało:(:*
@Mimi9065 w poprzedniej ciąży tak się cieszyłam. Należałam tu do Czerwcowych mam 2019.Gdy wszystkie szły i wracały z badań połówkowych ja leżałam w szpitalu i słyszałam jak serduszko przestało bić.
Tym razem jestem bardzo powściągliwa w radości, wrzucaniu zdjęć itp. Boję się tego czasu do połówkowych. Ale mam nadzieję że mi większość wybaczy jeśli nie wrzucę zdj usg albo wyników. Za to później na bank od robię z nawiazką[emoji846]

To dobrze, już się mniej martwię o betę. Trochę poczytałam . A co z piersiami ? Prosze napiszcie jak to jest u Was z nimi , bo ja zwariuje . Czy czujecie że cały czas rosną i bolą ? Bo ja czuję jak przestały rosnąć a nawet już nie są takie nabrzmiałe ... 😐
mam dokładnie tak samo.. bolą tylko nad ranem jak się przebudzę to czuję

Hej, mój dzień się zaczął ok, teraz sobie leżę i też czuje taki dziwny ból z lewej strony w okolicach jajnika. Ni to kłucie ni to ciągnięcie. Tak pulsuje czy jakoś tak :( Ale staram się myśleć, że puki nie ma plamień ani wielkiego bólu to musi być ok.
Ja od początku mam tępy ból przy lewym jajniku, a póki co wszystko było w porządku 😇

Wada genetyczna serduszka. Czasami tak się zdarza. Wiem bo mam dwie zdrowe córki. Mam nadzieję że tym razem będzie ok. [emoji846]No i liczę na syna. [emoji1787]
Oh, przykro mi strasznie:( nie wyobrażam sobie co musiałaś czuć, wiadomo jaka była przyczyna? na w zeszłym roku byłam chwilkę na listopadowych mamach2020 ale beta szybko spadła, doskonale rozumiem twoją powściągliwość i obawy, to zrozumiałe po tym co Cie spotkało:(:*

reklama
Do góry