reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny dziś znowu mam takie dziwne ukłucia, prądy po bokach brzucha [emoji19] i mega wzdęcia, mdłości się zmiejszyły kurcze zaczynam sie martwić znowu [emoji24]
Nie martw się ją też miałam na początku takie kłucia. Wzdeta jestem codziennie mdłości troszkę ustępują ale za to wymioty się coraz częściej mi zdążają. Jeżeli nie planisz i nie jest to mocny ostry ból nie ma się czym martwić tak mnie lekarz uspakajał 🙂

Dzięki, już właśnie nie mam plamienia ani krwawienia ani nic, tylko ten dziwny ból, bardziej taki dyskomfort i ukłucia [emoji15]
Zwariuje do wtorku [emoji55]
Nie martw się ją też miałam na początku takie kłucia. Wzdeta jestem codziennie mdłości troszkę ustępują ale za to wymioty się coraz częściej mi zdążają. Jeżeli nie planisz i nie jest to mocny ostry ból nie ma się czym martwić tak mnie lekarz uspakajał [emoji846]

Dzięki, już właśnie nie mam plamienia ani krwawienia ani nic, tylko ten dziwny ból, bardziej taki dyskomfort i ukłucia [emoji15]
Powiem Ci ze ja też tak mam. Teraz ustały mi trochę mdłości i już wariuje czy to oby na pewno dobrze. Macica się powiększa dzidzia rośnie i pewnie z tad te kłucia. Który masz tydzień?

Mnie czasami delikatnie bolał brzuch ale dzisiaj już nie bardzo dobrze sie czuje . Wcale nie czuje jak bym była w ciąży ale znów niby dobrze a mnie to martwi

Miałam tak w poprzedniej ciąży i teraz od czasu do czasu też tak mam
Ukłucia to jakby ktoś igłą bez orientu się bawił. Myślę że to normalne do póki nie ma krwawienia. W końcu nasze ciało się zmienia, rozciąga.

Dziewczyny dziś znowu mam takie dziwne ukłucia, prądy po bokach brzucha [emoji19] i mega wzdęcia, mdłości się zmiejszyły kurcze zaczynam sie martwić znowu [emoji24]
Hej, mój dzień się zaczął ok, teraz sobie leżę i też czuje taki dziwny ból z lewej strony w okolicach jajnika. Ni to kłucie ni to ciągnięcie. Tak pulsuje czy jakoś tak :( Ale staram się myśleć, że puki nie ma plamień ani wielkiego bólu to musi być ok.

reklama
Hej wszystkim ❤ od kilku dni czytałam Was, jesteście takie cudowne! Ponieważ jestem dość lękliwa, stałam obok ale myślę sobie że muszę do Was jawnie dołączyć :) mam na imię Marlena, Kraków i 30 lat jeszcze 😅 i to jest moja druga ciąża, pierwsza stracona ponad pół roku temu - puste jajo plodowe. Wg apki jest to 5 tyg i 3 d ☺ do lekarza idę 31.03 - jak większość z Was i myślę że wszystkie będziemy szczęśliwe! ❤ Bete badałam w dzień spodziewanej @ i po 48 h, najpierw mialam 131 a po 48h 375 😊 wiec postanowiłam więcej nie dręczyć się już betą. Moje objawy też dają popalić, w szczególności utrzymujący ból podbrzusza na zmianę z ukłuciami najczęściej po lewej stronie. Średnio co drugi dzień mam takie fatalne bóle i czuje się kiepsko .. lekarka mówi że (rozmawiałyśmy przez tel) to naturalne bo wszystko się musi ułożyć, rozciągnąć itd ale niekiedy też się boję bo ból przypomina jak na okres i mam stres że coś się wydarzy. Do tego ból piersi, na wieczór najbardziej a mdłości mialam okolo dwa razy do tej pory z tydzień temu. Jednak pamiętajmy pozytywne myślenie jest najważniejsze! Ściskam Was bardzo i życzę udanej niedzieli 😊

Do góry