dziękuje a Ty z tego co widziałam na razie test wykonany tak?Gratulacje !
reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
Szybko zleci, zobaczyszTo usg już niebawem, u mnie dopierp 29.03, 4 tydzien teraz według badania beta, naturalne starania
Patka77
Tak, betę zrobię na spokojnie w przyszłym tygodniu U mnie też początki, z om 4+1, ale zobaczymy co wyjdzie z krwi.dziękuje a Ty z tego co widziałam na razie test wykonany tak?
Ruda1993
Jeśli dobrze pójdzie to termin mamy ten sam, trzymam kciuki !Witajcie
U mnie połowa listopada według obliczeń, także sam początek na ten moment, dopiero kilka dni temu sie dowiedziałam o ciąży, po zbadaniu dwukrotnie beta hcg
Ruda1993
Tez czekam na wizytę do 01.04, dzisiaj byłam na usg ale tez było mało widać, jakie leki bierzesz ?Ja już byłam wczoraj na wizycie. Pospieszyłam sie ale to ze względu na ciążowa przeszłość, na usg jeszcze nie było widać fasolki ale przynajmniej dostałam leki i l4. 1 kwietnia już powinno być wszystko pięknie widać tylko wytrzymać do 1 w miarę bez stresu
Zazwyczaj tą bete dwukrotnie się wykonuje, ja tak właśnie miałam trochę się stresowałam pomiędzy jednym wynikiem,a drugim czy urośnie. Trzymam kciuki za Twój wynikTak, betę zrobię na spokojnie w przyszłym tygodniu U mnie też początki, z om 4+1, ale zobaczymy co wyjdzie z krwi.
Super, również trzymam kciuki a uważasz jakoś specjalnie teraz na siebie przez obecna sytaucję z wirusem?Jeśli dobrze pójdzie to termin mamy ten sam, trzymam kciuki !
Ruda1993
Ja i tak już jestem na l4, ze względu na wcześniejsze poronienie, staram się raczej odpoczywać, ale poza tym funkcjonuje normalnie. Masz jakieś obawy ?Super, również trzymam kciuki a uważasz jakoś specjalnie teraz na siebie przez obecna sytaucję z wirusem?
Martita8904
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie Was babeczki Jestem Marta i jestem mamą rocznego Antosia starania zaczęliśmy w grudniu i udało się za 3cim razem tak samo jak w przypadku 1 ciąży ;p
Wczoraj wykonany test I pozytywny. Mega szok . Owulacja się przesunęła, a myślałam że cykl spisany na straty dzisiaj beta 36 także począteczek. Do lekarza planuje iść nie od razu aby na spokojnie był zarodek. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka
Wczoraj wykonany test I pozytywny. Mega szok . Owulacja się przesunęła, a myślałam że cykl spisany na straty dzisiaj beta 36 także począteczek. Do lekarza planuje iść nie od razu aby na spokojnie był zarodek. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka
reklama
Ankaa92
Polcard, no-spe i duphaston, dużo leżeć i odpoczywać. Przy trzylatku ciężko ale damy radęTez czekam na wizytę do 01.04, dzisiaj byłam na usg ale tez było mało widać, jakie leki bierzesz ?