reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja już byłam wczoraj na wizycie. Pospieszyłam sie ale to ze względu na ciążowa przeszłość, na usg jeszcze nie było widać fasolki ale przynajmniej dostałam leki i l4. 1 kwietnia już powinno być wszystko pięknie widać tylko wytrzymać do 1 w miarę bez stresu
Tez czekam na wizytę do 01.04, dzisiaj byłam na usg ale tez było mało widać, jakie leki bierzesz ?

Witam wszystkie Was babeczki :) Jestem Marta i jestem mamą rocznego Antosia :) starania zaczęliśmy w grudniu i udało się za 3cim razem tak samo jak w przypadku 1 ciąży ;p
Wczoraj wykonany test I pozytywny. Mega szok . Owulacja się przesunęła, a myślałam że cykl spisany na straty ;) dzisiaj beta 36 🙃 także począteczek. Do lekarza planuje iść nie od razu aby na spokojnie był zarodek. Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka

reklama
Do góry