reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
A nie da się zrobić grupy na messengerze bez dodawania się na fb?
Jakoś nie ogarniam tego internetu stąd moje pytanie.
Messenger jest o tyle ok że powiadomienia są na bieżąco.
Ewentualnie zamknięty wątek można poprosić aniaslu ale trzeba mieć chyba listę osób do zamkniętego jak dobrze pamiętam.
Ja mam tak kijową pracę że mogę mieć konto na fb ale tylko z pseudonimem zamiast imienia i nazwiska. Uroki mediów społecznościowych [emoji22]oraz wymogi pracodawcy. Dodam że jest nas tu sporo i kilka osób tylko się przywitało i koniec. Warto byłoby aby ktoś zweryfikował listę do zamkniętego. Aby nikogo nie pominąć ale też nie wpisywać tylko tych co podczytują albo się nie udzielają. Oczywiście bez urazy i uprzedzeń. Nie wiem jakie Wy macie o tym zdanie i czy dobrze rozumuję. Faktem jest że nie o wszystkim człowiek może napisać, podzielić się lub chociażby wyżalić na wątku otwartym.
Tez jestem za zamkniętym wątkiem. A czy to tu czy na messengerze to juz mi nie robi mi różnicy 😉

Dziękuję, ja w środę mam pierwsze usg😀 u mnie po tygodniu bylo wiadome, ze jestem w ciąży, bo jestem pod opieką kliniki 🙂wg moich obliczeń powinien być już ponad 7 tydzień 😀
A jak u Ciebie? Jak się czujesz? Jakies dolegliwości? Naturalne starania?
To usg już niebawem, u mnie dopierp 29.03, 4 tydzien teraz według badania beta, naturalne starania :)

reklama
Do góry