reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Jeeeeej ⚘[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]Idziemy łeb w łeb ;)

Dziewczyny czy wy możecie pomóc czy wy macie też takie ssanie mam cały czas wrażenie że mi tylko chciała jeść i jeść wiem tak po godzinie jakąś małą przekąskę ale potem znowu mnie strasznie ssie czy to może być związane z jakąś cukrzycą?bo wydaje mi się że chyba to ma jakiś związek nie wiem jak z tym sobie poradzić
mi znowu się nie chce jeść... Od mięsa mnie odrzucilo gdzie ja typowy mięsożerca jak nie było mięcha to chodziłam głodna. Najbardziej mi wchodzi jogurt naturalny z chia i rosół... Jezu rosół mogłabym jeść non stop ostatnio mąż mi grzał przed północą haha. Na forum średnio wygonie jeśli chodzi o odnoszenie się do każdej wiadomosci. Może kiedyś przeniesiemy się na messengera? Tam super się pisze;)

reklama
Niestety nie udało mi się zrobić dzis bety ale pocieszam się że nie ma żadnych plamień ani nic z tych rzeczy. Piersi delikatnie bola i trochę mnie mdli ale nic szczególnie uciążliwego myślę że ta moja panika to przez to że te objawy właśnie takie delikatne są i dlatego się nakręcam.

Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....
Mnie w tamtym tygodniu kłuł lewy jajnik ( trochę mocniej niż na okres ) ostatnie dwa dni prawy mi lekko doskwierał. Dziś czuje lekkie napięcie po środku jakby pod pępkiem. Ale czasem mam wrażenie że niektóre skurcze to po prostu przez stres

Dziewczyny z bólami brzucha, mam takie chyba trochę dziwne pytanie... czy boli Was brzuch w okolicy pępka i po bokach czy strikte w miejscu gdzie maca ginekolog podczas badania? Zaczynam sie zastanawiać czy mnie boli macica czy jelita....
mnie typowo sam ból taki trójkącik nad sama cipka;) no i pachwiny. Czasem mnie kłuje okolica pępka ale ja mam rozejście prostego i kamienie w pęcherzyku żółciowym.

I to mnie stresuje. Te ssanie. Widzę że też nie nasz na to sposobu :(
Ciężko mi z tym poczuciem ciągłego głodu. A jem zdrowo. Serki warzywa woda i kurde nic nie działa. To się wkurzyłam i zjadlam pizzę
Ja niestety też tak mam, też pomyślałam o cukrzycy, trochę mnie to martwi. Najgorsze u mnie, że CIĄGLE jestem głodna i cały dzień mam okropne mdłości, niezależnie czy jem normalnie czy mniej, czy więcej :(

mi znowu się nie chce jeść... Od mięsa mnie odrzucilo gdzie ja typowy mięsożerca jak nie było mięcha to chodziłam głodna. Najbardziej mi wchodzi jogurt naturalny z chia i rosół... Jezu rosół mogłabym jeść non stop ostatnio mąż mi grzał przed północą haha. Na forum średnio wygonie jeśli chodzi o odnoszenie się do każdej wiadomosci. Może kiedyś przeniesiemy się na messengera? Tam super się pisze;)
Ja mam kompletnie odwrotnie... Raczej nie jadłam mięsa, a teraz myślę tylko o mięsie 😅 w sobotę dało mi do myślenia jak męża poprosiłam, żeby poszedł kupić kiełbasę na śniadanie 😂 chyba od 2 lat nie jadłam smażonenj kiełbasy.

reklama
Do góry