reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja też że Śląskiego [emoji16] Zawiercie się wita U mnie też dobrze. Czasami coś zakluje, czasami mi się odbija. Piersi trochę wrazliwsze, ale u mnie to się często zdarza. Gdyby nie testy to po symptomach bym się nie domyśliła. Nie przejmuj się brakiem objawów. Mamy na nie jeszcze czas. To dopiero początek. Ja też 4t4d [emoji16] Na kiedy masz wizyte? Pięknie [emoji7]Mam to samo [emoji1787]Ja dziś zaszalalam bo u mnie w CCC jest wyprzedaż 1plus 1za grosz i kupiłam sobie 2 pary skórzanych plaskich butów [emoji16] bo ja dużo na obcasach biegałam, a teraz dbam o wygodę [emoji16]
o Zawiercie ja Siewierz 😁

Ja też że Śląskiego [emoji16] Zawiercie się wita U mnie też dobrze. Czasami coś zakluje, czasami mi się odbija. Piersi trochę wrazliwsze, ale u mnie to się często zdarza. Gdyby nie testy to po symptomach bym się nie domyśliła. Nie przejmuj się brakiem objawów. Mamy na nie jeszcze czas. To dopiero początek. Ja też 4t4d [emoji16] Na kiedy masz wizyte? Pięknie [emoji7]Mam to samo [emoji1787]Ja dziś zaszalalam bo u mnie w CCC jest wyprzedaż 1plus 1za grosz i kupiłam sobie 2 pary skórzanych plaskich butów [emoji16] bo ja dużo na obcasach biegałam, a teraz dbam o wygodę [emoji16]
31 marca mam wizytę prywatnie a dzisiaj idę prosić lekarkę na NFZ czy mi poprowadzi ciążę

Ciągle odświeżam stronę z wynikami, zaraz oszaleje 😱
Będzie dobrze, nie martw się 🙂✊

o Zawiercie ja Siewierz 😁
Ja Częstochowa, więc Zawiercie i Siewierz to już prawie moje strony 😁

Ile osób z Śląska! Ja jestem z Bielska-Białej.
@Emilcia88 czekam na wyniki ;) będzie dobrze.
Jeśli chodzi o pozytywne myślenie to ja się bardzo staram. Próbowałam wczoraj pomedytować, żeby się uspokoić...

Ja mam czasami jeszcze na papierze bardzo delikatny różowy ślad. Czekam na progesteron. Chociaż jakoś bardzo się tym już nie stresuje. Koleżanka z pracy powiedziała, że też miała plamienia na początku ciąży i było w porządku.

Na razie naciąga mnie jedząc bułkę z awokado... Myślami, że takie rzeczy przyjdą dużo później. Która z Was miała mdłości ok 4 tyg?

reklama
Do góry