reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej dziewczyny :)
niesmialo chyba moge do Was dolaczyc :)
Pierwsza ciaza (z in vitro) po 3,5 roku staran, wiec ciagle jest do dla mnie wielki szok, ze zobaczylam pierwszy w zyciu pozytywny test ciazowy :) Aplikacja wylicza ze jest to 5t5d, pierwsza wizyta dopiero 30go marca, nie wiem czy wytrzymam, tak mi sie dluzy to czekanie :p
Witamy :)
Wspaniała wiadomość :) Jestem w stanie zrozumieć Twoje szczęście i zdziwienie, bo u mnie okazało się, że jestem w ciąży kiedy czekałam na @ żeby zacząć 1 stymulację do in vitro.

Dziewczyny ja też jutro rano USG :) Wg OM powinno być 7t2d ale zobaczymy co wyjdzie z pomiarów.

reklama
Dziewczyny co myślicie o chodzeniu do dwóch ginekologów? Będę chodziła do babki prywatnie i chciałabym żeby ona prowadziła moja ciążę, ale z tego powodu że kupiliśmy mieszkanie w tym roku i remontujemy, szukam jak tu oszczędzić i myślałam czy nie iść jeszcze do kogoś z nfz żeby chociaż niektóre badania mieć za darmo. Taki mam pomysł ale nie wiem czy jest sens. Co o tym myślicie?
Też nie wiem jak to jest z kartą ciąży, czy moge mieć dwie u dwóch lekarzy🤔

Dziewczyny co myślicie o chodzeniu do dwóch ginekologów? Będę chodziła do babki prywatnie i chciałabym żeby ona prowadziła moja ciążę, ale z tego powodu że kupiliśmy mieszkanie w tym roku i remontujemy, szukam jak tu oszczędzić i myślałam czy nie iść jeszcze do kogoś z nfz żeby chociaż niektóre badania mieć za darmo. Taki mam pomysł ale nie wiem czy jest sens. Co o tym myślicie?

Ja bym wolala miec jednego, zaufanego lekarza. Oczywiście zrobisz jak uważasz. Niestety rozni sa lekarze na nfz, sama się o tym przekonałam.

Witamy :)
Wspaniała wiadomość :) Jestem w stanie zrozumieć Twoje szczęście i zdziwienie, bo u mnie okazało się, że jestem w ciąży kiedy czekałam na @ żeby zacząć 1 stymulację do in vitro.

Dziewczyny ja też jutro rano USG :) Wg OM powinno być 7t2d ale zobaczymy co wyjdzie z pomiarów.
niesamowite jak kobiece cialo moze zaskoczyc :)
trzymam kciuki za dzidziusia :) :)

reklama
Ja tak chodzę ;) Do jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania ;)
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego

Do góry