reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Według aplikacji dzisiaj skończyłam 4 tydzień i zaczyna się 5 . Koedy według was się umówić do ginekologa ?25 marca czy 30 ! ?

U mnie dzisiaj 5+0 i jak tu czytam to czuje się jak ewenement bo oprócz bolu piersi i zwiększonej senności nic się nie zmieniło 🙈 na ten moment nic się nie zmieniło, nie mam wrażliwości na zapachy, mdlosci, cera taka sama 😛 oby jak najdłużej tak zostało 😉
A u mnie oprócz bólu podbrzusza które mam od samego początku i senności to też się nic się nie dzieje. No może lekko wrażliwe mam sutki ale tylko jak przez przypadek gdzieś dotknę to czuję dyskomfort, a tak to cisza. Dziś 6+4 🙃

Edit: aha, no i mam tragiczne rozstępy na jednej piersi! Przeraża mnie ten widok.
Zamowilam sobie olejek ze słodkich migdałów i będę się smarować :)

Ale trochę mnie nie pokoi brak objawów :(
wierze i wspolczuje. Jestes tak wczesnie ze objawy sa malo wyczuwalne. U mnie najwyrazniejszymmwczesnym objawem bylo to, ze przed okresem zamiast nabierac wody latalam ciagle na siusiu. Poza tym brodawki troche zmienily ksztalt. Inne objawy mam do teraz dlikatne, a jestem 5+5

Nie martw sie.
Masz mozliwosc zrobic bete, to sobie zrob. Prywatnie to koszt ok 40zl.

Hej dziewczyny :)
niesmialo chyba moge do Was dolaczyc :)
Pierwsza ciaza (z in vitro) po 3,5 roku staran, wiec ciagle jest do dla mnie wielki szok, ze zobaczylam pierwszy w zyciu pozytywny test ciazowy :) Aplikacja wylicza ze jest to 5t5d, pierwsza wizyta dopiero 30go marca, nie wiem czy wytrzymam, tak mi sie dluzy to czekanie :p
jestem dokladnie jak Ty. Apka 5+5 i wizyta 30 marca. Dotrwamy.

Wielkie gratulacje! Sukces in vitro, jest co swietowac 😍

A u mnie oprócz bólu podbrzusza które mam od samego początku i senności to też się nic się nie dzieje. No może lekko wrażliwe mam sutki ale tylko jak przez przypadek gdzieś dotknę to czuję dyskomfort, a tak to cisza. Dziś 6+4 🙃

Edit: aha, no i mam tragiczne rozstępy na jednej piersi! Przeraża mnie ten widok.
No i miejmy nadzieję, że tak zostanie 😛

Mam nadzieję że nie zapesze, ale u mnie spokój z bólami brzucha :) jestem dzisiaj 7t3d i nic nie bolało od 3 dni.
Czekam właśnie na pobranie krwi żeby zrobić wszystkie badania.
Z objawów to u mnie zmęczenie, wejdę po schodach i jestem zaspana jakbym biegala, więc w domu syf kiła i mogiła bo nie ma komu sprzątać, mamy dwa koty które też niestety nie pomagają :d

reklama

Ból podbrzusza ja tez a rozstępy mam od bardzo dawna wiec nawet ich nie widze i joe przeszkadzają mi

Do góry