*Grzanka*
Fanka BB :)
spokojnie jeszcze będziesz miała ich dość powinny pojawić się między 6-8 tygodniemAle trochę mnie nie pokoi brak objawów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie jeszcze będziesz miała ich dość powinny pojawić się między 6-8 tygodniemAle trochę mnie nie pokoi brak objawów
A u mnie oprócz bólu podbrzusza które mam od samego początku i senności to też się nic się nie dzieje. No może lekko wrażliwe mam sutki ale tylko jak przez przypadek gdzieś dotknę to czuję dyskomfort, a tak to cisza. Dziś 6+4U mnie dzisiaj 5+0 i jak tu czytam to czuje się jak ewenement bo oprócz bolu piersi i zwiększonej senności nic się nie zmieniło na ten moment nic się nie zmieniło, nie mam wrażliwości na zapachy, mdlosci, cera taka sama oby jak najdłużej tak zostało
wierze i wspolczuje. Jestes tak wczesnie ze objawy sa malo wyczuwalne. U mnie najwyrazniejszymmwczesnym objawem bylo to, ze przed okresem zamiast nabierac wody latalam ciagle na siusiu. Poza tym brodawki troche zmienily ksztalt. Inne objawy mam do teraz dlikatne, a jestem 5+5Ale trochę mnie nie pokoi brak objawów
jestem dokladnie jak Ty. Apka 5+5 i wizyta 30 marca. Dotrwamy.Hej dziewczyny
niesmialo chyba moge do Was dolaczyc
Pierwsza ciaza (z in vitro) po 3,5 roku staran, wiec ciagle jest do dla mnie wielki szok, ze zobaczylam pierwszy w zyciu pozytywny test ciazowy Aplikacja wylicza ze jest to 5t5d, pierwsza wizyta dopiero 30go marca, nie wiem czy wytrzymam, tak mi sie dluzy to czekanie
6+0-7+0- myślę, że ten przedział będzie najlepszyWedług aplikacji dzisiaj skończyłam 4 tydzień i zaczyna się 5 . Koedy według was się umówić do ginekologa ?25 marca czy 30 ! ?
No i miejmy nadzieję, że tak zostanieA u mnie oprócz bólu podbrzusza które mam od samego początku i senności to też się nic się nie dzieje. No może lekko wrażliwe mam sutki ale tylko jak przez przypadek gdzieś dotknę to czuję dyskomfort, a tak to cisza. Dziś 6+4
Edit: aha, no i mam tragiczne rozstępy na jednej piersi! Przeraża mnie ten widok.
Zamowilam sobie olejek ze słodkich migdałów i będę się smarować
jestem dokladnie jak Ty. Apka 5+5 i wizyta 30 marca. Dotrwamy.
Wielkie gratulacje! Sukces in vitro, jest co swietowac
Ból podbrzusza ja tez a rozstępy mam od bardzo dawna wiec nawet ich nie widze i joe przeszkadzają miA u mnie oprócz bólu podbrzusza które mam od samego początku i senności to też się nic się nie dzieje. No może lekko wrażliwe mam sutki ale tylko jak przez przypadek gdzieś dotknę to czuję dyskomfort, a tak to cisza. Dziś 6+4
Edit: aha, no i mam tragiczne rozstępy na jednej piersi! Przeraża mnie ten widok.
Zamowilam sobie olejek ze słodkich migdałów i będę się smarować