reklama
Hashi
Fanka BB :)
Ja poszłam w 6, tak wynikało z OM natomiast okazało sie, że to w rzeczywistości 5. Teraz poszłabym najwcześniej w 7.A koedy najlepiej iść na 1 wizytę do ginekologa ? Żeby jie iść za wcześniej
Z drugiej strony koleżanka szła w 6 i całe szczęście bo okazało sie, że ciąża ektopowa... mój lekarz powiedział, że 6/7 to najlepiej przyjść.
KolorowaCzerń
Moderator
Ja póki co to jakoś ochoty nie mam więc jest przerwa. Libido sięgnęło u mnie dna [emoji1787] jakoś na początku marca. Niemąż dużo pracuje i też się nie garnie. Także odpoczywamy sobie.
Dziewczyny pytanie mam do was. Jakie macie podejście do seksu na początku ciąży? Robicie sobie przerwę na parę tygodni, czy nie?
KolorowaCzerń
Moderator
Ja jestem umówiona jak będzie 6t4d. Mam nadzieję dotrwać, bo to dopiero 31.03
Nic niepokojącego się nie dzieje. Staram się nie odliczać dni bo wtedy to strasznie się dłuży [emoji16]
Nic niepokojącego się nie dzieje. Staram się nie odliczać dni bo wtedy to strasznie się dłuży [emoji16]
A koedy najlepiej iść na 1 wizytę do ginekologa ? Żeby jie iść za wcześniej
Caro666
Tez się chyba umówię przed świetami żeby jeszcze zdążyćJa jestem umówiona jak będzie 6t4d. Mam nadzieję dotrwać, bo to dopiero 31.03
Hashi
Mi pomaga gorzka zielona herbata i woda no i migdały/pistacjeMacie może jakiś sposób na mdłości? Jak tylko wstanę to mnie tak skręca, że nie mogę. Nie mam pojęcia jak wytrzymam jutro w pracy
do tego po prenatal uno (tam jest sporo imbiru) nie wymiotuje, lekkie mdłości wieczorami mam.
Caro666
Ja tez nie mam objawów bardzo delikatne bile podbrzucha od paru dni ale to nardo delikatneU mnie nie było i nie ma objawów, z córką też nie mialam. Test robiłam rano, po nocy, wtedy strzeżenie hormonu jest większe
Agugu123
jestem umowiona na 29 marca tez bedz 6t5d. Mam nadzieję że wszystko ok będzieJa jestem umówiona jak będzie 6t4d. Mam nadzieję dotrwać, bo to dopiero 31.03
reklama
Ania936
To ja znowu odwrotnie, libido duże, ale boimy się trochę.Ja póki co to jakoś ochoty nie mam więc jest przerwa. Libido sięgnęło u mnie dna [emoji1787] jakoś na początku marca. Niemąż dużo pracuje i też się nie garnie. Także odpoczywamy sobie.