reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
A koedy najlepiej iść na 1 wizytę do ginekologa ? Żeby jie iść za wcześniej
Ja poszłam w 6, tak wynikało z OM natomiast okazało sie, że to w rzeczywistości 5. Teraz poszłabym najwcześniej w 7.
Z drugiej strony koleżanka szła w 6 i całe szczęście bo okazało sie, że ciąża ektopowa... mój lekarz powiedział, że 6/7 to najlepiej przyjść.

Ja póki co to jakoś ochoty nie mam więc jest przerwa. Libido sięgnęło u mnie dna [emoji1787] jakoś na początku marca. Niemąż dużo pracuje i też się nie garnie. Także odpoczywamy sobie.
Dziewczyny pytanie mam do was. Jakie macie podejście do seksu na początku ciąży? Robicie sobie przerwę na parę tygodni, czy nie?

Macie może jakiś sposób na mdłości? Jak tylko wstanę to mnie tak skręca, że nie mogę. Nie mam pojęcia jak wytrzymam jutro w pracy :(
Mi pomaga gorzka zielona herbata i woda no i migdały/pistacje🤷🏻‍♀️
do tego po prenatal uno (tam jest sporo imbiru) nie wymiotuje, lekkie mdłości wieczorami mam.

reklama
Do góry