reklama
Ania936
Fanka BB :)
@Mag... No daj spokój, psiak ma 10 miesięcy i pierwszy raz mu się zdarzyło na kanape, ale na szczęście soda z octem uratowały sytuację, nie śmierdzi już sikami, plamy nie ma i zacieki zniknęły
No co, kot zaznaczył nowa kanape ale dobrze, że się udało i nie wali, po kocie to chyba gorszy zapach.
No co, kot zaznaczył nowa kanape ale dobrze, że się udało i nie wali, po kocie to chyba gorszy zapach.
Mag...
po kocie to masakra był taki okres ze lal wszędzie później się okazało ze piasek w pęcherzu.. Teraz jest ok chociaż na wszelki wypadek na noc zamykamy pokój@Mag... No daj spokój, psiak ma 10 miesięcy i pierwszy raz mu się zdarzyło na kanape, ale na szczęście soda z octem uratowały sytuację, nie śmierdzi już sikami, plamy nie ma i zacieki zniknęły
jak ze Szczecina to nie pomogę z lekarzem ja z drugiego końca Polski prawie
Ja oprócz bolących cyckow ( tak mega jak jadę autem i trafię na dziurę to koniec ) to nie mam innych objawów oby tak do końca
Mag...
seriooo wooow jak się cieszę będzie można się spotkaćWitaj
Ja również że Szczecina
Kiedyś pisałam że poznałam się z dziewczynami na podobnym forum jak bylam w ciąży ponad 6lat temu spotkałam się z kilkoma bo do każdej mi bardzo daleko a tu proszę☺☺ ale czad!!!
Pewnie że można się spotkać :-)seriooo wooow jak się cieszę będzie można się spotkać
Kiedyś pisałam że poznałam się z dziewczynami na podobnym forum jak bylam w ciąży ponad 6lat temu spotkałam się z kilkoma bo do każdej mi bardzo daleko a tu proszę☺☺ ale czad!!!
Pogoda będzie coraz ładniejsza i zawsze możemy się powspierac
reklama
Kikamika28
No oszaleje nie ma dalej tej bety. Masakra weszłam przed godz 10 pobrać krew a nadal nie ma... niecierpliwie się coraz bardziej..