reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Plamienie implantacyjne miałam, dostałam dzień przed spodziewaną @. Później też się może przytrafiać?

Na szczęście już jutro mam USG, ale do tego czasu zeświruje ze stresu 😬
ja w pierwszej ciąży też miałam lekkie plamienie dostałam duphaston na jakiś czas i już się nie powtórzyło a co do ciągnięcia to mam prawie cały czas takie uczucie... Dobrze ze jutro mas zlekarza daj znać koniecznie po wizycie;)

reklama
Cześć dziewczyny :) Czytam wątek od samego początku, jednak to dziś postanowiłam dołączyć. To jest mój 6. tydz., a dokładnie 5+2. Betę robiłam 3 marca i wyniosła 687, a dwa dni później 1573. Jutro wypada termin mojej pierwszej wizyty USG. Trochę się stresuję. To moja pierwsza ciąża.

Powiedzcie mi, czy mierzycie dalej rano temperaturę?

Pozdrawiam z Krakowa :)
Cześć!😉 Napisz koniecznie jak po wizycie. Ja wiem ze się łatwo mówi, ale weź to sobie na spokojnie, przyrost masz bardzo ładny 😊
Tym razem nie mierzylam, ale wcześniej jak zaszłam w ciążę to od pozytywnego testu już nie mierzylam.
To u mnie wszystko jasne dziewczyny , niestety staram się dalej . Wszystkiego dobrego Wam życzę😘
@Katia90 trzymaj się kochana, przykro mi. Trzymam kciuki żeby szybko się udało.
Karia90 przykro mi :( trzymaj się i nie poddawaj!Mam wynik hcg z dziś 8832
Sobota 2362 nie za mały? Co myślicie?
Moim zdaniem nie jest za mały, jest ok 93% 😉
Wynik dzisiejszej bety🙂 po cichu sie witam termin z om 16.11
Cześć! Gratulacje :) Ja mam termin na 17.11 😊
Ledwo się z wami przywitałam a już chyba czas się powoli żegnać. Niestety beta nie wzrasta prawidłowo. W poniedziałek 31,15, a dziś 46,35. Obawiam się że to kolejna biochemiczna. Wieczorem mam jeszcze konsultacje z ginekologiem.
Jejku może jeszcze jest nadzieja? Daj znać jak po konsultacjach.

Dużo czytania.. dziewczyny mam pytanie przy poprzedniej ciąży miałam duphaston i zle się po nim czułam zawroty głowy na wieczór mdłości.. jest cos innego od tego ? Innego żeby lekarz mógł przepisać.. jak pomysle o tym to juz mi nie dobrze.. dwa tygodnie ucięte z życia

Doczytalam wszystkie posty, u mnie sytuacja wyglada tak, ze usg robia dopiero w 12 tygodniu, a wczesniej tylko rozmowa z polozna i sikamy test. W Finlandii sie nie podtrzymuje wczesnych ciaz zwlaszcza, jesli to pierwsza strata ciazy. Musze doczytac jak dziala tutaj system. Na szczescie przypadkiem trafilam na wspaniala ginke, prywatnie, i jesli cos bedzie niepokoic, mam do kogo pojsc.

Witam się z Listopadowymi przyszłymi mamami. Życzę spokojnych ośmiu miesięcy :) mój termin na 12.11. To będzie numer trzeci :) starsi synowie 10 i 7 lat. Pewnie nie nadążę za waszymi wpisami ale miło mieć taka grupę wsparcia. Moje pierwsze usg 15/3, ciąża chyba 5ty tydzień. Niestety albo stety poprzedni okres to było poronienie biochemicznej wiec nie wiem jak dokładnie liczyć. Może wymiar pęcherzyka podpowie. Do wszystkich mam które przyszły tu i niestety musiały odejść, nie poddawajcie się :) natura wie co robi. Ufajcie swojemu ciału i starajcie się dalej. Pozdrawiam i powodzenia!

Już po wizycie. Lekarz mnie trochę uspokoił. Zauważył mini pęcherzyk ale nie dał 100% pewności. Stwierdził, że beta wygląda obiecująco i nie jest tak źle jak myślałam. Muszę być dobrej myśli i kolejna wizyta za tydzień. Nie wiem jak wytrwam ten tydzień 🙈 czy tylko ja jestem taka niecierpliwa i z każdą "głupotą" latam po lekarzach? 🤭🤭

Hej.
Bylam dziś na wizycie ☺️
Serduszko pięknie bije 😊
Maluszek ma 0,48 cm.

IMG_20210310_213744.png

Plamienie implantacyjne miałam, dostałam dzień przed spodziewaną @. Później też się może przytrafiać?

Na szczęście już jutro mam USG, ale do tego czasu zeświruje ze stresu [emoji51]
Nie mam pojęcia, niby to moja 4 ciąża ale w żadnej nie miałam plamień. Daj koniecznie znać jutro po wizycie.
Cześć dziewczyny czy mogę dołączyć do was [emoji846]? Zrobiłam betę i wyszła 36,9 termin wg aplikacji 17 listopad [emoji846]
Pewnie ze tak :) Gratulacje
Hej.
Bylam dziś na wizycie [emoji3526]
Serduszko pięknie bije [emoji4]
Maluszek ma 0,48 cm.

Zobacz załącznik 1247036
Super wieści :)

reklama
Do góry