reklama
Nie mierzyłam wogole tempCześć dziewczyny Czytam wątek od samego początku, jednak to dziś postanowiłam dołączyć. To jest mój 6. tydz., a dokładnie 5+2. Betę robiłam 3 marca i wyniosła 687, a dwa dni później 1573. Jutro wypada termin mojej pierwszej wizyty USG. Trochę się stresuję. To moja pierwsza ciąża.
Powiedzcie mi, czy mierzycie dalej rano temperaturę?
Pozdrawiam z Krakowa
Przykro mi Katia, trzymam kciuki za owocne starankaTo u mnie wszystko jasne dziewczyny , niestety staram się dalej . Wszystkiego dobrego Wam życzę[emoji8]
Witaj moja pierwsza córka jest z 16.11Wynik dzisiejszej bety[emoji846] po cichu sie witam termin z om 16.11
Mag...
Fanka BB :)
bardzo mi przykro. Trzymaj się!!To u mnie wszystko jasne dziewczyny , niestety staram się dalej . Wszystkiego dobrego Wam życzę
Mag...
Fanka BB :)
matko moja aż boję się sama ta betę sprawdzić. Przykro mi bardzo ale może jest jeszcze nadzieja daj znać co lekarz powieLedwo się z wami przywitałam a już chyba czas się powoli żegnać. Niestety beta nie wzrasta prawidłowo. W poniedziałek 31,15, a dziś 46,35. Obawiam się że to kolejna biochemiczna. Wieczorem mam jeszcze konsultacje z ginekologiem.
Klapka
Zaciekawiona BB
Dam znać, mam nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze. Przy poprzedniej biochemicznej miałam plamienia i bóle brzucha. Teraz nic takiego nie występuje.matko moja aż boję się sama ta betę sprawdzić. Przykro mi bardzo ale może jest jeszcze nadzieja daj znać co lekarz powie
Ściskam Cię i mam nadzieję, że będzie dobrze.Dam znać, mam nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze. Przy poprzedniej biochemicznej miałam plamienia i bóle brzucha. Teraz nic takiego nie występuje.
Ja właśnie dostałam delikatnego plamienia o różowym zabarwieniu. Od rana mam uczucie ciągnięcia w dole brzucha. To normalne?
Może zagnieżdża się zarodek? Czasami takie plamienia się zdarzają. No ale wiaodmo lepiej sprawdzić, bo każde plamienie/krwawienie wymaga konsultacji.Ściskam Cię i mam nadzieję, że będzie dobrze.
Ja właśnie dostałam delikatnego plamienia o różowym zabarwieniu. Od rana mam uczucie ciągnięcia w dole brzucha. To normalne? [emoji33]
reklama
Plamienie implantacyjne miałam, dostałam dzień przed spodziewaną @. Później też się może przytrafiać?Może zagnieżdża się zarodek? Czasami takie plamienia się zdarzają. No ale wiaodmo lepiej sprawdzić, bo każde plamienie/krwawienie wymaga konsultacji.
Na szczęście już jutro mam USG, ale do tego czasu zeświruje ze stresu