reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny czy mogę dołączyć do was 🙂? Zrobiłam betę i wyszła 36,9 termin wg aplikacji 17 listopad 🙂
Witaj :) to mamy termin dzien po dniu , ja na 16 tego :) to moj trzeci bobasek. A jak u Ciebie? Pierwszy dzidzius?
Hej.
Bylam dziś na wizycie ☺️
Serduszko pięknie bije 😊
Maluszek ma 0,48 cm.

Zobacz załącznik 1247036
Ale super wieści 😍😍😍

A ja dzis se nasikalam bo jeszcze mialam test, dla pewności.
IMG_20210311_055154397~2.jpg

Nigdy nie mialam takich krech na testach 🤣😂

To u mnie wszystko jasne dziewczyny , niestety staram się dalej . Wszystkiego dobrego Wam życzę[emoji8]
Bardzo mi przykro [emoji3525] oby jak najszybciej się udało i było wszystko w porządku [emoji8]
Już po wizycie. Lekarz mnie trochę uspokoił. Zauważył mini pęcherzyk ale nie dał 100% pewności. Stwierdził, że beta wygląda obiecująco i nie jest tak źle jak myślałam. Muszę być dobrej myśli i kolejna wizyta za tydzień. Nie wiem jak wytrwam ten tydzień [emoji85] czy tylko ja jestem taka niecierpliwa i z każdą "głupotą" latam po lekarzach? [emoji2960][emoji2960]
To super wieści. Zobaczysz na następnej wizycie usłyszysz serduszko i jeszcze z tych swoich nerwów będziesz się śmiać [emoji846][emoji3531]

Clear blue robilam z rana, a ten z zielona zatyczka robilam godzine poznirej..
No eleganckie krechy masz!
a ktory masz teraz dzien? Bo zaczelam sie martwic jak poczytalam wczesniejsze posty.
31 dc 3 dni po terminie. I rano udalo mi sie skoczyć na bete przed pracą. To się po 15 tej juz moze troche uspokoje w duchu :) to moj trzeci bobas wiec mam spokojną głowę. Pierwszy wyszedl mi bladziutenka kreska tydzien po terminie @ jakis 35-37 dzien to byl.. i to taki cien cienia mi wyszedl, a za dwa dni bete mialam juz ponad 400.. drugi wyszedl mi 4 dni przed terminem @ taka lekka krwseczka i za dwa dni bete mialam juz ponad 200 wiec ciekawa jestem co dzis mi pokaze :)

Teraz robilam test 4 dni przed terminem @ i byla biel bieli.. ale poprzedniego wieczoru mialam takie kucie w podbrzuszu dziwne.. jakby mnie tam cos gryzlo 🤣😂 no i w dzien @ krecha najciemniejsza jaka u siebie w zyciu widzialam :)

A czym sie martwisz kochana?

Śliczne kreski, dziewczyny :)

Jak się dziś czujecie?

Ja jeszcze mialam trochę plamienia w nocy i rano :( I pewnie to z nerwów, ale od dziś zero apetytu i lekkie mdłości. Ginekolog dopiero o 17. I jak tu się skupić w robocie? 😭

No wlasnie nie wiem. Zawsze wszystko mi nie przychodzilo latwo, pozegnalam sie juz z macierzynstwem bo przez wiele lat nie moglam sobie ulozyc zycia, pozniej sie balam ze trafie na partnera przy ktorym nie czulabym sie na 100% pewna. Ta ciaza przyszla nam tak latwo, ze az nie moge uwierzyc ze to mnie sie przytrafilo. Biorac pod uwage otylosc i tarczyce, to w ogole odlot. Wczoraj rano zrobilam ten test, potem przebilam sie przez 90 stron o ciazach biochemicznych i poronieniach, zaczelam sobie wyobrazac nie wiadomo co. Poza tym w moim wieku wiekszosc kolezanek albo dala sobie spokoj albo ma to za soba wiec czuje sie dosc osamotniona. Rok juz zyjemy we wzglednej izolacji, bo jestem w grupie ryzyka itp. Tak sie ciesze, ale teraz sie martwie, ze beda klopoty. Czyli w zasadzie nic sie nie dzieje i sobie wkrecam

reklama
No eleganckie krechy masz!

31 dc 3 dni po terminie. I rano udalo mi sie skoczyć na bete przed pracą. To się po 15 tej juz moze troche uspokoje w duchu :) to moj trzeci bobas wiec mam spokojną głowę. Pierwszy wyszedl mi bladziutenka kreska tydzien po terminie @ jakis 35-37 dzien to byl.. i to taki cien cienia mi wyszedl, a za dwa dni bete mialam juz ponad 400.. drugi wyszedl mi 4 dni przed terminem @ taka lekka krwseczka i za dwa dni bete mialam juz ponad 200 wiec ciekawa jestem co dzis mi pokaze :)

Teraz robilam test 4 dni przed terminem @ i byla biel bieli.. ale poprzedniego wieczoru mialam takie kucie w podbrzuszu dziwne.. jakby mnie tam cos gryzlo 🤣😂 no i w dzien @ krecha najciemniejsza jaka u siebie w zyciu widzialam :)

A czym sie martwisz kochana?
a test robilam w dzien miesiaczki i tez byla biel bieli, nawet nastepnego dnia wygrzebalam ten test ze smietnika i dalej nic nie bylo widac 😂😂😂

Do góry