Mag...
Fanka BB :)
ooo to blisko mojego terminu ja mam na 20 według apki gratulacje i witaj)Cześć dziewczyny czy mogę dołączyć do was ? Zrobiłam betę i wyszła 36,9 termin wg aplikacji 17 listopad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo to blisko mojego terminu ja mam na 20 według apki gratulacje i witaj)Cześć dziewczyny czy mogę dołączyć do was ? Zrobiłam betę i wyszła 36,9 termin wg aplikacji 17 listopad
Witaj to mamy termin dzien po dniu , ja na 16 tego to moj trzeci bobasek. A jak u Ciebie? Pierwszy dzidzius?Cześć dziewczyny czy mogę dołączyć do was ? Zrobiłam betę i wyszła 36,9 termin wg aplikacji 17 listopad
Ale super wieści
Bardzo mi przykro [emoji3525] oby jak najszybciej się udało i było wszystko w porządku [emoji8]To u mnie wszystko jasne dziewczyny , niestety staram się dalej . Wszystkiego dobrego Wam życzę[emoji8]
To super wieści. Zobaczysz na następnej wizycie usłyszysz serduszko i jeszcze z tych swoich nerwów będziesz się śmiać [emoji846][emoji3531]Już po wizycie. Lekarz mnie trochę uspokoił. Zauważył mini pęcherzyk ale nie dał 100% pewności. Stwierdził, że beta wygląda obiecująco i nie jest tak źle jak myślałam. Muszę być dobrej myśli i kolejna wizyta za tydzień. Nie wiem jak wytrwam ten tydzień [emoji85] czy tylko ja jestem taka niecierpliwa i z każdą "głupotą" latam po lekarzach? [emoji2960][emoji2960]
a ktory masz teraz dzien? Bo zaczelam sie martwic jak poczytalam wczesniejsze posty.Witaj to mamy termin dzien po dniu , ja na 16 tego to moj trzeci bobasek. A jak u Ciebie? Pierwszy dzidzius?
Ale super wieści
A ja dzis se nasikalam bo jeszcze mialam test, dla pewności.Zobacz załącznik 1247067
Nigdy nie mialam takich krech na testach
No eleganckie krechy masz!Clear blue robilam z rana, a ten z zielona zatyczka robilam godzine poznirej..
31 dc 3 dni po terminie. I rano udalo mi sie skoczyć na bete przed pracą. To się po 15 tej juz moze troche uspokoje w duchu to moj trzeci bobas wiec mam spokojną głowę. Pierwszy wyszedl mi bladziutenka kreska tydzien po terminie @ jakis 35-37 dzien to byl.. i to taki cien cienia mi wyszedl, a za dwa dni bete mialam juz ponad 400.. drugi wyszedl mi 4 dni przed terminem @ taka lekka krwseczka i za dwa dni bete mialam juz ponad 200 wiec ciekawa jestem co dzis mi pokazea ktory masz teraz dzien? Bo zaczelam sie martwic jak poczytalam wczesniejsze posty.
Piękne kreski gratulujęClear blue robilam z rana, a ten z zielona zatyczka robilam godzine poznirej..
a test robilam w dzien miesiaczki i tez byla biel bieli, nawet nastepnego dnia wygrzebalam ten test ze smietnika i dalej nic nie bylo widacNo eleganckie krechy masz!
31 dc 3 dni po terminie. I rano udalo mi sie skoczyć na bete przed pracą. To się po 15 tej juz moze troche uspokoje w duchu to moj trzeci bobas wiec mam spokojną głowę. Pierwszy wyszedl mi bladziutenka kreska tydzien po terminie @ jakis 35-37 dzien to byl.. i to taki cien cienia mi wyszedl, a za dwa dni bete mialam juz ponad 400.. drugi wyszedl mi 4 dni przed terminem @ taka lekka krwseczka i za dwa dni bete mialam juz ponad 200 wiec ciekawa jestem co dzis mi pokaze
Teraz robilam test 4 dni przed terminem @ i byla biel bieli.. ale poprzedniego wieczoru mialam takie kucie w podbrzuszu dziwne.. jakby mnie tam cos gryzlo no i w dzien @ krecha najciemniejsza jaka u siebie w zyciu widzialam
A czym sie martwisz kochana?