reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny czy mogę dołączyć do was 🙂? Zrobiłam betę i wyszła 36,9 termin wg aplikacji 17 listopad 🙂
Witaj :) to mamy termin dzien po dniu , ja na 16 tego :) to moj trzeci bobasek. A jak u Ciebie? Pierwszy dzidzius?
Hej.
Bylam dziś na wizycie ☺️
Serduszko pięknie bije 😊
Maluszek ma 0,48 cm.

Zobacz załącznik 1247036
Ale super wieści 😍😍😍

A ja dzis se nasikalam bo jeszcze mialam test, dla pewności.
IMG_20210311_055154397~2.jpg

Nigdy nie mialam takich krech na testach 🤣😂

To u mnie wszystko jasne dziewczyny , niestety staram się dalej . Wszystkiego dobrego Wam życzę[emoji8]
Bardzo mi przykro [emoji3525] oby jak najszybciej się udało i było wszystko w porządku [emoji8]
Już po wizycie. Lekarz mnie trochę uspokoił. Zauważył mini pęcherzyk ale nie dał 100% pewności. Stwierdził, że beta wygląda obiecująco i nie jest tak źle jak myślałam. Muszę być dobrej myśli i kolejna wizyta za tydzień. Nie wiem jak wytrwam ten tydzień [emoji85] czy tylko ja jestem taka niecierpliwa i z każdą "głupotą" latam po lekarzach? [emoji2960][emoji2960]
To super wieści. Zobaczysz na następnej wizycie usłyszysz serduszko i jeszcze z tych swoich nerwów będziesz się śmiać [emoji846][emoji3531]

Clear blue robilam z rana, a ten z zielona zatyczka robilam godzine poznirej..
No eleganckie krechy masz!
a ktory masz teraz dzien? Bo zaczelam sie martwic jak poczytalam wczesniejsze posty.
31 dc 3 dni po terminie. I rano udalo mi sie skoczyć na bete przed pracą. To się po 15 tej juz moze troche uspokoje w duchu :) to moj trzeci bobas wiec mam spokojną głowę. Pierwszy wyszedl mi bladziutenka kreska tydzien po terminie @ jakis 35-37 dzien to byl.. i to taki cien cienia mi wyszedl, a za dwa dni bete mialam juz ponad 400.. drugi wyszedl mi 4 dni przed terminem @ taka lekka krwseczka i za dwa dni bete mialam juz ponad 200 wiec ciekawa jestem co dzis mi pokaze :)

Teraz robilam test 4 dni przed terminem @ i byla biel bieli.. ale poprzedniego wieczoru mialam takie kucie w podbrzuszu dziwne.. jakby mnie tam cos gryzlo 🤣😂 no i w dzien @ krecha najciemniejsza jaka u siebie w zyciu widzialam :)

A czym sie martwisz kochana?

Śliczne kreski, dziewczyny :)

Jak się dziś czujecie?

Ja jeszcze mialam trochę plamienia w nocy i rano :( I pewnie to z nerwów, ale od dziś zero apetytu i lekkie mdłości. Ginekolog dopiero o 17. I jak tu się skupić w robocie? 😭

No wlasnie nie wiem. Zawsze wszystko mi nie przychodzilo latwo, pozegnalam sie juz z macierzynstwem bo przez wiele lat nie moglam sobie ulozyc zycia, pozniej sie balam ze trafie na partnera przy ktorym nie czulabym sie na 100% pewna. Ta ciaza przyszla nam tak latwo, ze az nie moge uwierzyc ze to mnie sie przytrafilo. Biorac pod uwage otylosc i tarczyce, to w ogole odlot. Wczoraj rano zrobilam ten test, potem przebilam sie przez 90 stron o ciazach biochemicznych i poronieniach, zaczelam sobie wyobrazac nie wiadomo co. Poza tym w moim wieku wiekszosc kolezanek albo dala sobie spokoj albo ma to za soba wiec czuje sie dosc osamotniona. Rok juz zyjemy we wzglednej izolacji, bo jestem w grupie ryzyka itp. Tak sie ciesze, ale teraz sie martwie, ze beda klopoty. Czyli w zasadzie nic sie nie dzieje i sobie wkrecam

reklama
No eleganckie krechy masz!

31 dc 3 dni po terminie. I rano udalo mi sie skoczyć na bete przed pracą. To się po 15 tej juz moze troche uspokoje w duchu :) to moj trzeci bobas wiec mam spokojną głowę. Pierwszy wyszedl mi bladziutenka kreska tydzien po terminie @ jakis 35-37 dzien to byl.. i to taki cien cienia mi wyszedl, a za dwa dni bete mialam juz ponad 400.. drugi wyszedl mi 4 dni przed terminem @ taka lekka krwseczka i za dwa dni bete mialam juz ponad 200 wiec ciekawa jestem co dzis mi pokaze :)

Teraz robilam test 4 dni przed terminem @ i byla biel bieli.. ale poprzedniego wieczoru mialam takie kucie w podbrzuszu dziwne.. jakby mnie tam cos gryzlo 🤣😂 no i w dzien @ krecha najciemniejsza jaka u siebie w zyciu widzialam :)

A czym sie martwisz kochana?
a test robilam w dzien miesiaczki i tez byla biel bieli, nawet nastepnego dnia wygrzebalam ten test ze smietnika i dalej nic nie bylo widac 😂😂😂

Do góry