Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperHej, termin na 12 listopada, wg kalkulatora. Mam 37 lat i to bedzie moje pierwsze dziecko
Mam wynik hcg z dziś 8832To u mnie wszystko jasne dziewczyny , niestety staram się dalej . Wszystkiego dobrego Wam życzę[emoji8]
Kochana mi każdy lekarz mówił że powyżej 1000 nie bada sie już bety tylko sprawdza usg. Niezależnie od tego u Ciebie przyrost jest w normieKaria90 przykro mi trzymaj się i nie poddawaj!Mam wynik hcg z dziś 8832
Sobota 2362 nie za mały? Co myślicie?
Kochana mi każdy lekarz mówił że powyżej 1000 nie bada sie już bety tylko sprawdza usg. Niezależnie od tego u Ciebie przyrost jest w normie
Ja się zatrzymałam na becie 800 i już nie badam żeby się nie stresować. Teraz czekam tylko na serduszkoDzięki właśnie znalazłam kalkulator i też powiedział że jest w normie pamiętam że mnie w pierwszej ciąży mój ginekolog kazał robić chyba przez dwa tygodnie co 2 dni