reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej [emoji846] jak się czujesz?
Hej, dziekuje.
Czuje sie swietnie, troche zmeczona, troche mnie bola piersi. Najgorsze ze w ogole nie moge myslec z emocji. Wyjelam spirale 5 lutego i po 3 dniach od razu okres (szok) i udalo nam sie w 1 cyklu.. co przy moim wieku, niedoczynnosci i nadwadze jest naprawde duzym wyczynem. Juz od 10 dni czulam (mimo braku objawow) ze sie udalo, testy wczesniej wyszly negatywne, a dzis, w 34dc wyszedl pozytyw. Mieszkam za granica i w poniedzialek zadzwonie do przychodni sie umowic na badania.
Mam nadzieje ze nam wszystkim pojdzie jak z platka i wspolnie dotrwamy do listopada :)

reklama
Cześć dziewczyny :) Czytam wątek od samego początku, jednak to dziś postanowiłam dołączyć. To jest mój 6. tydz., a dokładnie 5+2. Betę robiłam 3 marca i wyniosła 687, a dwa dni później 1573. Jutro wypada termin mojej pierwszej wizyty USG. Trochę się stresuję. To moja pierwsza ciąża.

Powiedzcie mi, czy mierzycie dalej rano temperaturę?

Pozdrawiam z Krakowa :)

Całkiem normalne i naturalne wszystko się rozciąga najgorzej ciągnie w pierwszej ciąży a w kolejnych już mniej
Chhba tez nie ma reguly. Ja w pierwzej jic a w drugiej ciagnelo, szarpalo cudowalo ,teraz tez nic specjalnego :p

Hej, termin na 12 listopada, wg kalkulatora. Mam 37 lat i to bedzie moje pierwsze dziecko :)
Witaj Kochana. Spokojnej ciąży :*

Ze mna jest chyba cos nie tak, bo niczego nie mierze. Tu gdzie mieszkam beta jest dosc drogim badaniem, wiec bede czekac w slodkiej nieswiadomosci do wizyty w przychodni. Wole zamiast 2 bet isc na prywatna wizyte :)

reklama
Do góry