reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Test robiłam w zeszłym czwartek. A te zastrzyki biorę od wczoraj.
Heparynę od kiedy bierzesz od pozytywnego testu.. mam heparynę w domu oo opakowanie jedno neoparin 0,2 ml.. 20 mg, kurde mam katar i doktor która prowadziła moja ciąże nie przyjmie mnie jutro dopiero we wtorek następny, właśnie się boje ze heparynę będę brać za późno
Dziewczyny jutro idę na betę tak dla św spokoju czy macie jakieś kalkulatory przyrostu ?bo ja byłam ostatnio na becie w sobotę.

reklama
No ja jeszcze miedzy 1 a druga mialam 3 biochemiczne styczeń 2018, styczeń i luty 2019 i w poprzednim cyklu tez. Na testach bladzisienieczka kreseczka ale @ przyszła.. kurde mam w sobie jakis taki spokój 🙂 mam nadzieje ze juz zakwitnie na długo. Dopiero w sobote dam rade isc na betę, ale luzik.. moze do tego czasu jednak @ przyjdzie... Tymczasem zapisalam sie prywatnie na usg do mojego doktora na 2 kwietnia, wiec święta beda albo cudowne albo chusteczkowe. A jutro bede dzwonic pytac o wizyte u niego na nfz juz trache dalej w kwietniu tak zeby sie wyrobic w tych 10 tygodniach
Odnosze nieodparte wrażenie, że bardzo dużo jest ciaz biochemicznych. Sama jestem po dwóch, skąd taki natłok?!

Odnosze nieodparte wrażenie, że bardzo dużo jest ciaz biochemicznych. Sama jestem po dwóch, skąd taki natłok?!
Wiesz mysle ze one zawsze byly tylko zazwyczaj (czyt. Kobiety normalne, ktore nie sikaja od 1 dnia po sexie 😂) poprostu ich nie zauwazaja.. generalnie kiedys to jie bylo tak testow.. teraz masz testy dostepne wszedzie to takie wariatki jak ja szczaja na potęgę. Jakbym nie szczala kilka dni przed terminami, to wcale bym nie wiedziala ze kialam te boochemiczne.. bo by mi sie @ spozbila tydzien w te czy we wte i bym to olala zapewbe :p zacznijmy od tego ze wcale bym nie liczyla kiedy bedzie.. zajim staralismy sie o 2 syna to nawet kalendarzyka nie prowadzilam przyszla to przyszla.. 🤣😂

Ja już po wizycie. Według pomiarów także 6+0. Serduszko także ładnie biło. Termin porodu na 02.11
IMG_20210309_143003323.jpeg

Hej dziewczyny, u nas dziś ciężki dzień. Majowy mi w nocy nie spał od północy do 5:30 lezal przy cycku i popłakiwał. Także dziś jestem jak wrak człowieka. Ta ciąża jest zupełnie inna niż poprzednie, bo w każdej miałam takie mdłości i wymioty ze szok, a teraz nic.
Czyli teoretycznie za tydzień moglabym słyszeć, ale nie musiała
Z tym serduszkiem to różnie bywa, najlepiej iść poprostu około 8 tygodnia. Wtedy wszystko będzie wiadome.
Dziewczyny tez macie wzdecia ?
Nie mam, ale pamiętam że w poprzedniej miałam okropne
Cześć dziewczyny! Tak nieśmiało chcialabym do was dolaczyc [emoji7] jeszcze jestem dalej w szoku, ale raczej nie mam zamiaru juz ,nie byc w ciąży.. [emoji1787][emoji23]Zobacz załącznik 1246360
Termin wypada mi na 16 listopada :)
Grsrulacje:) moja najstarsza córka z 16.11
Nooo masz racje ;) to bedzie nasz 3 i OSTATNI Bobasek. [emoji1787][emoji23] Bo z tymi terminami roznie , jasne! Dwoje poprzednikow wyszlo w granicach 6dni od swojego terminu, pierwszy 3 dni przed, drugi 3 dni po. Ciesze sie ze to lustopad! Bo chcialam miec dzieci rok po roku.. a w listopadzie moj maz ma urodziny [emoji7]
Haha u mnie też majowy 2019 miał być ostatnim, a tu niespodzianka
U mnie ciąża nie planowana totalne zaskoczenie [emoji16] i to jeszcze z przerywanego [emoji23] w piatek dwie krechy i dopiero wczoraj na wizycie do mnie doszło że jestem w ciąży [emoji846]
U nas tez przyrywany, plus ja nadal karmie piersią [emoji85]

reklama
Do góry