A
Aniiiaaa
Gość
Mi się właśnie wydaje, ze poki co ja to chlodniej troche teraz jak on przeżywam, ale z czasem wyjdzie wszystko.Wiesz facet moze tak tego nie przezyc jak my
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się właśnie wydaje, ze poki co ja to chlodniej troche teraz jak on przeżywam, ale z czasem wyjdzie wszystko.Wiesz facet moze tak tego nie przezyc jak my
mój to płakał razem ze mną a jak swirowal sprawdzał co jem haha i czy zdrowo. A teraz u nas nawet nie można być razem na USG;(Mi się właśnie wydaje, ze poki co ja to chlodniej troche teraz jak on przeżywam, ale z czasem wyjdzie wszystko.
3mamy, daj znac po.Trzymajcie kciuki czekam już na wizytę
cudownie widać już było coś oprócz pęcherza na tym etapie?Ciąża potwierdzona 5 tyg termin poczatek listopada wszystko się rozwija wporządku
Cześć dziewczyny.
Nieśmiało tutaj do Was dolaczam.
Przygoda z tym forum tra u mnie od listopada 2010 roku kiedy to urodziła się moja pierwsza córka, potem grudzień 2011 kiedy urodzil się syn, następnie maj 2019 No i teraz wychodzi listopad 2021. Tak tak dobrze czytacie to moja 4 ciąża [emoji85]
Ostatni okres miałam 1.02, ciąży jakoś szczególnie nie podejrzewałam bo majowego jeszcze karmie piersią, stosunek przerywany a jednak 2 kreski na teście. U lekarza jeszcze nie byłam. Narazie to 5t1d także poczekam gdzieś do 8 tygodnia.
Gratulacje!Ciąża potwierdzona 5 tyg termin poczatek listopada wszystko się rozwija wporządku