reklama
mamaNadii2
Fanka BB :)
U mnie to trochę skomplikowane bo odstawiłam plastry ( nie wykupilam recepty i stwierdziłam że wykupie w kolejnym miesiącu) totalnie nic nie zapisywalam a plaster zmieniałam co środę. W poniedziałek mam wizytę to zobaczę który to tydzień i w ogóle bo tak naprawdę to nic nie wiem
A testowałam wydaje mi się jakoś 5 dni po planowanym krwawieniu ( bo to krwawienie z plastrów jeszcze)
A testowałam wydaje mi się jakoś 5 dni po planowanym krwawieniu ( bo to krwawienie z plastrów jeszcze)
mamaNadii2
I jeszcze stosunek przerywany co totalnie nie obstawiałam ciąży ale ponoć po plastrach jest mega płodność no i to chyba prawda w moim przypadku
Trinnity
Aktywna w BB
Chyba coś w powietrzu[emoji1787]
Ewidentnie [emoji16][emoji16][emoji16]
Najważniejsze, że przyrost się zgadza. Który tc wychodził u Ciebie jak robiłaś progesteron i bete?
Niby wielkość bety nie jest istotna tylko jej przyrost, no oczywiście wtedy jeśli mieści się w zakresach
Tak sobie powtarzam, że przyrost najważniejszy ale mimo wszystko mam gdzieś z tylu głowy że beta niska. 12 dpo wynosiła 13,2 a 14 dpo (dzień spodziewanego @) 26,6. Progesteron robiłam też 14 dpo. Owulacje miałam później bo w 20 dc więc licząc na podstawie tego był wtedy równy 4t. Jak dobrze liczę )
Fejkaaa
Ja w 27dc (sama nie wiem kiedy byla owulacja) mialam bete 40.Ewidentnie [emoji16][emoji16][emoji16]
Tak sobie powtarzam, że przyrost najważniejszy ale mimo wszystko mam gdzieś z tylu głowy że beta niska. 12 dpo wynosiła 13,2 a 14 dpo (dzień spodziewanego @) 26,6. Progesteron robiłam też 14 dpo. Owulacje miałam później bo w 20 dc więc licząc na podstawie tego był wtedy równy 4t. Jak dobrze liczę )
@Domi2104 Zazdroszczę urlopu. Ja jestem ciągle zmęczona. Dobrze że pracuje z domu bo nie wyobrażam sobie jeździć do pracy.
Muszę jeszcze poczekać zanim w pracy powiem.
@Ces hahaha ja mam 35 lat w tym roku Ale masz rację wiek to nie liczby masz już jakiegoś malucha? Zdaje mi się że pisałaś że tak.
"W poprzedniej ciąży miałam tak, że brzuch momentami bolał mnie jak na miesiączkę. A dodam że miesiączki miałam tragiczne. Pamiętam też na początku ciąży takie dziwne ukłucia jak igłą. Strasznie się martwiłam. Okazało się że to normalne. Nasze ciało się zmienia, hormony robią swoje a fasolka szykuje sobie wygodne gniazdo[emoji846]"
Mam dokładnie to samo. To normalne. Wiem natomiast jakiego bólu powinnam się przestrzegać bo oznacza same złe rzeczy :/
@Ania936 mój młody za tydzień będzie mieć 8 lat. Bardzo się cieszy że będzie miał rodzeństwo. Jak mu powiedziałam że jestem w ciąży powiedział że to niesamowite bo poprosił o to Mikołaja żeby mu brata lub siostrę przyniósł.
@Fejkaa hahaha oczywiście przesadziłam z tą starością bo jak wiemy i po 45 można być mamą. Ja bardziej boję się ze względu na swoją otyłość i problemy z sercem
@mamaNadii2 witojcie powiedziałaś już komuś o ciąży?
@Mila09 będzie dobrze. Te bóle są normalne jak Ces napisała wszystko się rozciąga to i czuć będziemy to
Muszę jeszcze poczekać zanim w pracy powiem.
@Ces hahaha ja mam 35 lat w tym roku Ale masz rację wiek to nie liczby masz już jakiegoś malucha? Zdaje mi się że pisałaś że tak.
"W poprzedniej ciąży miałam tak, że brzuch momentami bolał mnie jak na miesiączkę. A dodam że miesiączki miałam tragiczne. Pamiętam też na początku ciąży takie dziwne ukłucia jak igłą. Strasznie się martwiłam. Okazało się że to normalne. Nasze ciało się zmienia, hormony robią swoje a fasolka szykuje sobie wygodne gniazdo[emoji846]"
Mam dokładnie to samo. To normalne. Wiem natomiast jakiego bólu powinnam się przestrzegać bo oznacza same złe rzeczy :/
@Ania936 mój młody za tydzień będzie mieć 8 lat. Bardzo się cieszy że będzie miał rodzeństwo. Jak mu powiedziałam że jestem w ciąży powiedział że to niesamowite bo poprosił o to Mikołaja żeby mu brata lub siostrę przyniósł.
@Fejkaa hahaha oczywiście przesadziłam z tą starością bo jak wiemy i po 45 można być mamą. Ja bardziej boję się ze względu na swoją otyłość i problemy z sercem
@mamaNadii2 witojcie powiedziałaś już komuś o ciąży?
@Mila09 będzie dobrze. Te bóle są normalne jak Ces napisała wszystko się rozciąga to i czuć będziemy to
mamaNadii2
Katia90
Cześć dziewczyny nieśmiało się z Wami przywitam . Od piątku mam pozytywne testy ciążowe, jutro planowo powinna być @. Jestem w 31 dc. Wybieram się jutro na betę i powtórzę ją w środę , żeby sprawdzić przyrost. Mam 31 lat , w listopadzie przeszlam ciaze biochemiczna wiec trochę się martwię czy teraz wszystko będzie dobrze. To będzie moje pierwsze dziecko ☺ jestem dobrej myśli. Tez mam od czasu do czasu klucie jajnika i lekki bol podbrzusza, od wczoraj bol sutków, nie mogę ich dotknąć ☺ trzymajcie za mnie kciuki!
Termin porodu wstępnie na 15.11, a dzis z OM 4+3
Termin porodu wstępnie na 15.11, a dzis z OM 4+3
Widzisz bo twoje maleństwo wolało pojawić się w listopadzie i pomyliło się dla tego teraz przyszło ponownie
Trzymam kciuki kochana ![emoji110]
@mamaNadii2 ja również mam jutro wizytę w medicover A tą u swojego ukochanego ginekologa mam 15.03.
Trochę się stresuje nie powiem. Bo poszłam na wizyty było zawsze puste jajo
Dziewczyny ze Śląska jakie miasta ?Ja Glc jest też ktoś z Gliwic?
Trzymam kciuki kochana ![emoji110]
@mamaNadii2 ja również mam jutro wizytę w medicover A tą u swojego ukochanego ginekologa mam 15.03.
Trochę się stresuje nie powiem. Bo poszłam na wizyty było zawsze puste jajo
Dziewczyny ze Śląska jakie miasta ?Ja Glc jest też ktoś z Gliwic?
reklama
mamaNadii2