reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny słuchajcie biorę tabletki prenatal duo w aptece wprowadzili mnie w błąd powinno się przyjmować prenatal Classic jedna i dwie dha. A ja brałam tylko jedna dha i jedna Classic przez miesiąc i teraz się zorientowałam ze złe dawkowalam.. myślicie ze coś może się stać od tego??
Nic się nie może stać spokojnie :)

Ja właśnie chłopaków wysłałam do łóżek. Dziś bez czytania na dobranoc. Wymyśliłam sobie dla nich lozka piętrowe i teraz tylko czekam jak będę z brzuchem wlazila tam na górę :)

fajnie ze już pojawiają się ruchy. U mnie teraz ucichło coś. Ale na pewno niedługo się zacznie.

za tydzień pierwsze połówkowe. Odliczam dni ;)

Sobotnie poranki spędzam na przeglądaniu Vinted. Kilka rzeczy już kupiłam. Odkładanie zakupy ubraniowe na później? Ja takie typowo wyprawkowe większe to pewnie od sierpnia zaczne kompletować ale co do ubranek robię wyjątek. Idę rozmiarami - pierwszy miesiąc 50-56 to naprawdę potrzeba w sumie ok 15 sztuk odzieży jeśli w domu jest suszarka :) potem 56-62 będzie na ciut dłużej wiec trochę więcej. Sobotnia terapia zakupowa zrobiona to teraz czas na śniadanie. Miłego dnia!

Swędzi Was też tak skóra na piersiach? Mnie się zrobiła jakby taka czerwona wysypka i strasznie swędzi, ale tylko na jednej piersi.

reklama
Dziewczyny,
Czy kupujecie jakieś specjalne majtki ciążowe - inaczej uszyte?
Przeszłam już z rozmiaru XS do L i cały czas wpijają mi się w brzuch ...myślę, że to nie zdrowo... zastanawiam się co z tym robić ;)

Do góry