reklama
To właściwie już moja 5 ciąża. Trzecia, która doszła do tego etapu. W pierwszej, która nie skończyła się szczęśliwie do samego końca czyli do 22tc brzuszek był, ale malutki. W kolejnej to w 11 tyg rodzina sama zauważyła ze jestem w ciąży. Z ciąży na ciąże szybciej brzuszek wyskakuje. Już słabsze mięśnie brzucha.Wooow cudownie!! A w pierwszej ciąży tez juz miałaś brzuszek?? Bo u mnie nic a nic nie widać
Ja przez patologiczne łożysko na przedniej ścianie ruchów córki z pierwszej ciąży nie czułam do końca czyli do 22 tyg W ciąży z synkiem też miałam na przedniej ale czułam je bardzo wcześnie, więc chyba nie ma zależności, ale nie były bolesne dzięki temu i się miało wrażenie że dziecko jest mocno leniwe.Ja cały czas czekam i na brzuch i na ruchy małej łożysko mam na przedniej ścianie więc wyczytałam że nawet po 24 tygodniu dopiero mogę zacząć ją czuć.
Ja w pierwszej ciazy brzuszek miałam widoczny w 6 miesiącu!!! Serio, wcześniej praktycznie nic.Wooow cudownie!! A w pierwszej ciąży tez juz miałaś brzuszek?? Bo u mnie nic a nic nie widać
A w tej ciazy jestem obecnie w 17 tygodniu i już wyglądam jakbym polknela małego balona
Juana19
Fanka BB :)
Dokładnie jak mówicie. Pierwsza ciaza to 5 miesiąc coś się pojawia. U mnie z płaskiego nagle z tygodnia na tydzień wyskoczył balonik. Teraz trzecia ciaza i już wyraźnie widać. Podobnie jak w poprzednich tylko teraz tak stopniowo rośnie a wtedy (zwkaszcza w pierwszej) był taki skok wielkość brzuszka nie współgra ze zdrowiem dzidziusia wiec po prostu żyjmy zdrowo i dzieci się odwdzięczaJa w pierwszej ciazy brzuszek miałam widoczny w 6 miesiącu!!! Serio, wcześniej praktycznie nic.
A w tej ciazy jestem obecnie w 17 tygodniu i już wyglądam jakbym polknela małego balona
A jeżeli mogę zapytać, co się stało w 1 ciąży? Bo 22 tydz to już zaawansowana ciaza .. (( ja pierwsza również stracona ale w 10 tyg...To właściwie już moja 5 ciąża. Trzecia, która doszła do tego etapu. W pierwszej, która nie skończyła się szczęśliwie do samego końca czyli do 22tc brzuszek był, ale malutki. W kolejnej to w 11 tyg rodzina sama zauważyła ze jestem w ciąży. Z ciąży na ciąże szybciej brzuszek wyskakuje. Już słabsze mięśnie brzucha.
Hahahah no to pewnie jeszcze poczekam na mój brzuszek:ddJa w pierwszej ciazy brzuszek miałam widoczny w 6 miesiącu!!! Serio, wcześniej praktycznie nic.
Juana19
A jeśli chodzi o ruchy to jakos przestałam czuć tego chomiczka w środku wiec czekam teraz na konkretne ruchy. Coś tam coś tam się dzieje od czasu do czasu ale kładę się dopiero wieczorem wiec po prostu za szybko chyba usypiam żeby nawet się wczuć w to co w środku
reklama
Ja.mama
U mnie dziś 14+5 i już zdecydowanie widać...A już coś coś u was pojawiło?? Jakieś pierwsze oznaki ciążowego brzuszka??
Na dodatek mam wrażenie, że dziś rano poczułam ruchy to pierwsza ciąża, więc nie do końca wiem czego się spodziewać ale myślę, że to było to