Jotka_
Fanka BB :)
Dziekuje dziewczyny. Dzis mniej bola mnie piersi i mniej jestem zmeczona i juz zaczelam wymyslac.
Mam ostatnio wiecej luzu w pracy (jedno mysla ze robie dla drugich, a drudzy ze dla pierwszych) i zamist pracowac ogladam strony w Internecie z ubrankami i zastanawiam sie gdzie sa najladniejsze
Zarejestrowalam sie tutaj, zainstalowalam apke preglife (mysle ze jest znacznie lepsza niz flo).
Wytyczylam sobie za cel nasikac na te same dwa testy dla porownania w poniedzialek i dopiero wtedy zarejestrowac sie w poradni ciazy. Chcialabym jak Wy isc sobie na usg i bete, ale kupilismy dom i mase rzeczy do domu i troche mi zal kasy pojde jak juz bedzie szansa ze cos da sie zobaczyc.
Na szczescie moj maz ma juz dzieci z pierwszego malzenstwa i jest bardzo spokojnym czlowiekiem
No ja robie remont tez ale mowie sobie bete zrobie bo z czyms do hina musze iść. A usg to na spontanie mam dopiero 2 kwietnia.. szmat czasu
Ooo to czekamy dzis na wyniki bety razem dobrze bedzie ..Pobrałam krew.. południu Będzie wynik bety oszaleje.. lekko mam spuchnięte piersi.tylko i jestem mega głodna bo jestem jeszcze w przychodni
Ja zbtakich objawow mam brak apetytu i dziwnie zaczynam odczuwac smaki.. zrobilam dzis jajecznice ze szczypiorem ktora uwielbiam, a smakowała jak zlezaly bób.. fijka...
Cucki mnie cmia i narazie jic poza tym wieczorem sen mnie morzy moment o to jeszcze.