Caro666
Fanka BB :)
Mi teraz na usg wyszła młodsza ciaza o dwa dni. Ale myśle ze to z każdym badaniem będzie się zmieniać . Narazie liczę wg oma ktorego terminu się trzymacie z om czy z usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi teraz na usg wyszła młodsza ciaza o dwa dni. Ale myśle ze to z każdym badaniem będzie się zmieniać . Narazie liczę wg oma ktorego terminu się trzymacie z om czy z usg?
Ja mam Luxmed, oni tam maja coś takiego jak badania I trymestru cały pakiet i to zlecają pacjentkom, ale właśnie w tym pakiecie brakuje cytomegalii i HBS (moj ginekolog z Luxmed kazal mi to zrobić prywatnie, ale musze sprawdzić czy nie mam tego czasem w pakiecie, bo nawet nie wiem, chyba ze w ogóle tego nie robią albo tylko priv)Mam do Ciebie pytanie czy dostałaś skierowania w luxmedzie na cytomegalie i HBS ?
Bo ja całą resztę mam i HVC też wypisali mi skierowanie. A się zastanawiam czy lekarz zapomniał wypisać, czy w Luxmedzie tych dwóch badań nie przepisują
kto jeszcze ma Luxmeda? I jak to u Was było ?
ja właśnie z usg mam młodsza o 5 dni dlatego się zastanawiam a wiadomo że bardziej podbudowuje jak się widzi ze starszaMi teraz na usg wyszła młodsza ciaza o dwa dni. Ale myśle ze to z każdym badaniem będzie się zmieniać . Narazie liczę wg om
No dojladnie na oierwszymnisg była starsza o 1 dzień a tera młodsza a będzie się pewnie zmieniaćja właśnie z usg mam młodsza o 5 dni dlatego się zastanawiam a wiadomo że bardziej podbudowuje jak się widzi ze starsza
ha teraz dopiero wizyta o 19 więc znowu odliczanieNo dojladnie na oierwszymnisg była starsza o 1 dzień a tera młodsza a będzie się pewnie zmieniać
Najlepsza jest data okreslona wg usg w 1 trymestrze ciąży czyli na usg gdzie jest pierwszy raz wymierzony maluch. Ja mam starsza o 3 dni ciąże i też termin mam wpisany właśnie z usgMi teraz na usg wyszła młodsza ciaza o dwa dni. Ale myśle ze to z każdym badaniem będzie się zmieniać . Narazie liczę wg om
Czyli ostatecznie zapisali Cię na darmowe, tyle, że w Kato tak?Dziękuje bardzo za wiadomość faktycznie zadzwoniłam i umówiłam się
Tak w kato bo w Częstochowie nie ma. , pani powiedziała ze 1 i 2 badanie jest darmoweCzyli ostatecznie zapisali Cię na darmowe, tyle, że w Kato tak?
Ja mam jeden termin i z om i z usg .a ktorego terminu się trzymacie z om czy z usg?
Ojej to dużo zmian Szkoda, że Ci lekarz nie powiedział co to znaczyWiesz co mnie podniosly sie erytrocyty powyzej normy, a spadly limfocyty. Nigdy nie mialam takiego wyniku choc te odchylki niewielkie. Natomiast hemoglobina jak nigdy wysoka 14.7 a ja mialam odwieczną anemie. A teraz szok.