reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja również śpię na brzuchu. Ale póki mi wygodnie to pewnie tak będę spała. Myślę że to nie jest nic złego.
A co do śniegu to załamka jeszcze tydzień temu się opaliłam A teraz marznąć będziemy
8+5 [emoji1320] nie moge sie oduczyc spania na brzuchu. Najlepiej mi sie tak zasypia.
Dzis powrot do pracy po urlopie, motywacja ponizej zera.
Wiecie ze nam w nocy spadl snieg? A juz bylo tak pieknie..

Ja również śpię na brzuchu. Ale póki mi wygodnie to pewnie tak będę spała. Myślę że to nie jest nic złego.
A co do śniegu to załamka jeszcze tydzień temu się opaliłam A teraz marznąć będziemy
pare tygodni i musimy sie oduczyc, ja juz teraz czuje lekki nacisk w podbrzuszu.
Jak sie dzic czujesz?

pare tygodni i musimy sie oduczyc, ja juz teraz czuje lekki nacisk w podbrzuszu.
Jak sie dzic czujesz?
Obie poprzednie ciaze spalam na brzuchu w miare rosniecia brzucha na pol brzuchu podparta na koldrze.. jak bylo bobasowi zle na jednym połbrzuchu to sygnalizował bardzo dobitnie i przekrecalam sie na drugi półbrzuch :) wszystko zalezy od tego jak sie wygodnie ułożysz..

Obie poprzednie ciaze spalam na brzuchu w miare rosniecia brzucha na pol brzuchu podparta na koldrze.. jak bylo bobasowi zle na jednym połbrzuchu to sygnalizował bardzo dobitnie i przekrecalam sie na drugi półbrzuch :) wszystko zalezy od tego jak sie wygodnie ułożysz..
pocieszylas mnie troche :)
Jest 8:30 i najchetniej bym odpoczela. Tez tak macie?

reklama
Do góry