reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja w pierwszej tylko bol cyckow mialam duży.. ale brzuch to mi wyszedl taki widoczny w 8miesiacu 🤣😂 w drugiej leciutkie mdłości w okolicach 10 tyg i chyba ze wliczyc w objawy bezsenbość , nawet cycki mnie nie bolaly, a brzuch tez dopiero po 7 mieciacu mi wyszedł i ostatni miesiac bolało mnie spojenie łonowe ..a teraz.. senność,zmeczenie, bol cyckow, mdłości, bol skory okropny tradzik.. maaatkoooo.. a to dopiero początek 🤣😂
Dużo osób pisze i te co znam że 3 ciąża najgorsza i u mnie się to potwierdza.

reklama
Dużo osób pisze i te co znam że 3 ciąża najgorsza i u mnie się to potwierdza.
Ja zas nigdy nie slyszalam ze ta 3 najgorsza, ale jesli to regula to potwierdzam! W moim odczuciu też wlasnie tak jest 🤪

A wiesz ci jest najgorsze, ze nie moge nawet kawalka czekolady! Bo zaraz mam mdłości.. zaraz mam metaliczny posmak w buzi ,a jak ide umyc zęby z tego smaku, to nie mogę ich wyplukac bo mnie szarpie na wymioty.. zamkniete kolo

Ex
Mam dokładnie tak samo. W ciągu dnia jest w miarę ok, a kiedy jem cokolwiek to jest idealnie. Najgorsze zaczyna się po 19.00, okropne mdlosci i ciągle mi niedobrze, pomaga mi wypicie szklanki wody ale potem biegam co chwile w nocy do łazienki. Coś za cos🤷‍♀️
no właśnie sikanie jest potem okropne bo ja wstaje jak nemo🙄ale szczerze mówiąc te wieczorne mdłości są najgorsze🥺rano chwila moment i mija, w ciągu dnia jak hem jest spoko No ale ten wieczór to jest jakiś level high 🤨

Ja zas nigdy nie slyszalam ze ta 3 najgorsza, ale jesli to regula to potwierdzam! W moim odczuciu też wlasnie tak jest 🤪

A wiesz ci jest najgorsze, ze nie moge nawet kawalka czekolady! Bo zaraz mam mdłości.. zaraz mam metaliczny posmak w buzi ,a jak ide umyc zęby z tego smaku, to nie mogę ich wyplukac bo mnie szarpie na wymioty.. zamkniete kolo
Mdłości tragiczne są, posmak dziwny w ustach też mam, pić nic nie dam rady jedynie muszynianka we mnie wchodzi i kompot a soki to później mi tak nie dobrze że szok. Ogólnie tragedia i rzadko tu pisze z tego że pół dnia bym tylko spała i leżała a najlepiej cały dzień. Straszne to jest mam nadzieję że 2 trymestr będzie lepszy

Mdłości tragiczne są, posmak dziwny w ustach też mam, pić nic nie dam rady jedynie muszynianka we mnie wchodzi i kompot a soki to później mi tak nie dobrze że szok. Ogólnie tragedia i rzadko tu pisze z tego że pół dnia bym tylko spała i leżała a najlepiej cały dzień. Straszne to jest mam nadzieję że 2 trymestr będzie lepszy
No ja juz z godzine walczę z mdłościami... Matkoooo... Jutro zaczynam 9tydzien i az się boje

U mnie od pustego pecherzyka minelo ponad 1.5 roku, z kazdym kolejnym miesiacem kiedy sie nie udawalo swirowalam. W miedzyczasie dwie biochemiczne... dzieki za dobre slowo, doskonale rozumiesz o co mi chodzi🙂 Nie chcialabym rezygnowac z grupy, ale musze to jakos wszystko przepracowac w glowie. Byle do prenatalnych i skonczyc ten 1 trymestr. Teoretycznie jeszcze jakies 3 tygodnie.
Razem raźniej. 🙂 Musimy się trzymać każda z nas ma swoją historię gdzie na końcu czeka piękne rodzicielstwo ❤️❤️ powiem Ci ze ja dopiero na forum zrozumialam że nie jestem sama że jest nas więcej niż można się spodziewać. Ja też odetchnę po badaniach. I jak skończy się ten pierwszy trymestr bo dzidzia daje mj tak popalić ze mąż mój nawet ostatnio mnie budził bo byłam tak blada ze myślał że mi się coś stało a ja w nocy nie spałam bo wymiotowałam i byłam wykończona. Kiepsko wyglądam jak takie zombie 🥴🥴wymioty mdłości zgaga zaparcia 🙈🙈🙈a ty masz też takie mocne objawy?

Dziewczyny jak się czujecie? Ja dalej zmęczenie, nudności. Kurcze kiedy to się skończy jak nic 3 ciąża najgorsza i ora do potęgi
Ja tragedia wymioty mdłości zaparcia brak apetytu. Ja już 11 tydz i jeden dzień miałam tylko gdzie lepiej się czułam 🥴wyglądam jak zombie 🥴ale dam radę dla dzidzi

reklama
Do góry