Wiesz co ja robię gdzie indziej badania i tam mi powiedzieli 100 zł. Napisz z ciekawości jak będziesz znała cenę filmiku w Gyncentrum. Wiem, że jest taka możliwość bo widziałam na stronie
Ja też chce dokupić zdęcia 3D albo 4D i ciekawi mnie ile to kosztuje. Jak ktoś wie to napiszcie proszę
Do Gyncentrum dzwoniłam, ale jakoś mi nie podeszła rozmowa z nimi ;/
Pani powiedziała, że oni nie są w stanie powiedzieć, że na 100 % wejdzie tata. Lekarzy, którzy wpuszczają też mi nie chciała podać. Mówiła, że raz lekarz wpuszcza, a potem jest zaostrzenie pandemii i już lekarz nie wpuszcza. Nikt nie da gwarancji więc sobie darowaliśmy.
Do tego zależy mi bardzo na obliczeniu ryzyka przedwczesnego porodu i preklamsji z pappy. Recepcjonistka nie miała pojęcia o czym mówię i to mnie zraziło. Kazała rozmawiać z położną. Ale kiedy rozmawiać jak już przyjdę na badania ? [emoji848] ja chce wcześniej wiedzieć czy się da czy nie i od tego zdecydować czy się zapisać akurat do nich.
No i pytanie do Was dziewczyny kochane :
Od czego zależy czy jest obliczane ryzyko przedwczesnego porodu i preklamsji z badania pappa ?
Czy można dopłacić za taką opcję? Czy to zależy od programu komputerowego w przychodni jaka robi prenatalne i nie zawsze się da ?
Kompletnie jestem zielona w temacie, a bardzo mi na tym zależy.