reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Witam sie w 6t3d. Dzis o 16 dowiem sie o co tam chodzi w brzuchu. Przynajmiej mam taka nadzieje ze się dowiem. Apetyt mi troche wrócił.. troche pospalam, ale ogolnie humor bez zmian. Wisielczy. 😉 Spokojnego dnia dziewczyy
Czekamy na dobre wieści 🥰
Ja to samo. Nienawidzę tego euthyroxa. Tak mnie ssie jak się obudzę, a tu trzeba łyknać tabletkę i poczekać z jedzeniem. Ciężko mi wytrzymać. Blee
Ja biorę letrox, ale robię taki myk, że nastawiam budzik na 5, łykam tabletkę, idę spać dalej. A potem normalnie wstaje na śniadanko 😁

reklama
O Boże:O dobrze że jesteście cali [emoji15][emoji173] nawet nie wyobrażam sobie tego strachu :O
Wiecie co, szczęście w nieszczęściu. Jadąc samochodem ze sklepu dostałam rykoszetem kartongipsem, który wyleciał z auta przede mną. Mam porysowany bok auta i totalnie rozwalone lusterko, na szczęście nam nic się nie stało, ale boję się o bobusia, żeby on przetrawił ten stres... Gdyby ten kartongips poleciał 10 cm wyżej, rozwaliłby mi szybę i duża szansa że uszkodziłby mnie, dosłownie życie mi przeleciało przed oczami. Oglądałyście drugą część Oszukać Przeznaczenie, scenę na początku na autostradzie z balami drewna spadającymi z tira? Coś podobnego mi się przydarzyło, od dzisiaj boję się jeździć samochodem.

Wiem co czułaś podczas palmień, moja kazda wizyta w wc to jeden wielki strach :O
A dalej brudze lekko :(
Ciesze sie ze wszytsko jest ok i że bobas zdrowo rosnie :*
DobRa witam się po dłuższej przerwie. Miałam spore plamienia i myślałam że już koniec, na szczęście jestem z Wami nadal. Ciąża rozwija się prawidłowo obecnie mamy 8 Tc termin obliczono na 2 listopad. Serduszko bije. Tylko leżeć mi kazali. Tak wiele do nadrobienia tutaj że szok i ile nowych mam[emoji50][emoji50].

Cześć Dziewczyny 😊
Dziś 5+1, dobrze, że już piątek i ostatni dzień pracy, bo potrzebuje odpocząć. Moja wydajność jest niestety marna ;p Codziennie w nocy pobudka na siku 🙄 Wieczorem mdłości i zgaga. Dobrze, że chociaż apetyt w miarę mam.
Jak Wasze samopoczucie? Coś ostatnio nas tutaj mniej 🤔
Mi mdłości odpuściły, mam teraz ogromny apetyt. Zgagi nie miałam nigdy w swoim życiu i mam nadzieję że tak zostanie :) bolą mnie trochę piersi. ogólnie humor wrócił 😊 może dla tego że już weekend i wyjeżdżamy żeby trochę odpocząć i się zrelaksować 😊

U mnie większość rzeczy jest fe [emoji24] wieczorem jak mdłości ustają to nachodzi mnie ochota na kebaba, ale mam wrazenie że wezme gryza i pojedzone bedzie [emoji24][emoji1787] już nawet śniadań nie jem tylko wmuszam banana na dwa razy bo na samą myśl że mam zjeść to mnie odrzuca. Wczoraj w ciagu dnia zjadłam 6 pierogów na dwa razy (tż przywiózł z pierogarni ale wcale nie byly smaczne jak zawsze :( ) tosta z samym serem z ciemnego chleba ( z piaskiem sie dzieliiłam trochę...) banana, pol ciasteczka owsianwgo i trochę arbuza, owoce jeszcze w miarę mi wchodzą. Mam nadzieję że to minie w koncu bo ciagle lecą z wagą, mam raczej normalną budowę teraz ważę 57.8kg przy wzroście 158, a na poczatku cyklu w lutym sie założyłam ze schudne 10 kg w koncu bo mi trochę ciałka przybyło, ale nie zakładałam że w ciąży będę chudnąć teraz wolalabym trzymać wagę a tu klops [emoji55]
Śledziem tez bym nie pogardzila[emoji16][emoji16] ale miecho feee, jak widze reklame kfc to mam odruch wymiotny.

Mi mdłości odpuściły, mam teraz ogromny apetyt. Zgagi nie miałam nigdy w swoim życiu i mam nadzieję że tak zostanie :) bolą mnie trochę piersi. ogólnie humor wrócił 😊 może dla tego że już weekend i wyjeżdżamy żeby trochę odpocząć i się zrelaksować 😊
Zazdroszczę wyjazdu 😍 odpoczniecie ile się da 😊

reklama
Do góry