reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Witam sie w 6t3d. Dzis o 16 dowiem sie o co tam chodzi w brzuchu. Przynajmiej mam taka nadzieje ze się dowiem. Apetyt mi troche wrócił.. troche pospalam, ale ogolnie humor bez zmian. Wisielczy. 😉 Spokojnego dnia dziewczyy
Czekamy na dobre wieści 🥰
Ja to samo. Nienawidzę tego euthyroxa. Tak mnie ssie jak się obudzę, a tu trzeba łyknać tabletkę i poczekać z jedzeniem. Ciężko mi wytrzymać. Blee
Ja biorę letrox, ale robię taki myk, że nastawiam budzik na 5, łykam tabletkę, idę spać dalej. A potem normalnie wstaje na śniadanko 😁

reklama
O Boże:O dobrze że jesteście cali [emoji15][emoji173] nawet nie wyobrażam sobie tego strachu :O
Wiecie co, szczęście w nieszczęściu. Jadąc samochodem ze sklepu dostałam rykoszetem kartongipsem, który wyleciał z auta przede mną. Mam porysowany bok auta i totalnie rozwalone lusterko, na szczęście nam nic się nie stało, ale boję się o bobusia, żeby on przetrawił ten stres... Gdyby ten kartongips poleciał 10 cm wyżej, rozwaliłby mi szybę i duża szansa że uszkodziłby mnie, dosłownie życie mi przeleciało przed oczami. Oglądałyście drugą część Oszukać Przeznaczenie, scenę na początku na autostradzie z balami drewna spadającymi z tira? Coś podobnego mi się przydarzyło, od dzisiaj boję się jeździć samochodem.

Wiem co czułaś podczas palmień, moja kazda wizyta w wc to jeden wielki strach :O
A dalej brudze lekko :(
Ciesze sie ze wszytsko jest ok i że bobas zdrowo rosnie :*
DobRa witam się po dłuższej przerwie. Miałam spore plamienia i myślałam że już koniec, na szczęście jestem z Wami nadal. Ciąża rozwija się prawidłowo obecnie mamy 8 Tc termin obliczono na 2 listopad. Serduszko bije. Tylko leżeć mi kazali. Tak wiele do nadrobienia tutaj że szok i ile nowych mam[emoji50][emoji50].

Cześć Dziewczyny 😊
Dziś 5+1, dobrze, że już piątek i ostatni dzień pracy, bo potrzebuje odpocząć. Moja wydajność jest niestety marna ;p Codziennie w nocy pobudka na siku 🙄 Wieczorem mdłości i zgaga. Dobrze, że chociaż apetyt w miarę mam.
Jak Wasze samopoczucie? Coś ostatnio nas tutaj mniej 🤔
Mi mdłości odpuściły, mam teraz ogromny apetyt. Zgagi nie miałam nigdy w swoim życiu i mam nadzieję że tak zostanie :) bolą mnie trochę piersi. ogólnie humor wrócił 😊 może dla tego że już weekend i wyjeżdżamy żeby trochę odpocząć i się zrelaksować 😊

U mnie większość rzeczy jest fe [emoji24] wieczorem jak mdłości ustają to nachodzi mnie ochota na kebaba, ale mam wrazenie że wezme gryza i pojedzone bedzie [emoji24][emoji1787] już nawet śniadań nie jem tylko wmuszam banana na dwa razy bo na samą myśl że mam zjeść to mnie odrzuca. Wczoraj w ciagu dnia zjadłam 6 pierogów na dwa razy (tż przywiózł z pierogarni ale wcale nie byly smaczne jak zawsze :( ) tosta z samym serem z ciemnego chleba ( z piaskiem sie dzieliiłam trochę...) banana, pol ciasteczka owsianwgo i trochę arbuza, owoce jeszcze w miarę mi wchodzą. Mam nadzieję że to minie w koncu bo ciagle lecą z wagą, mam raczej normalną budowę teraz ważę 57.8kg przy wzroście 158, a na poczatku cyklu w lutym sie założyłam ze schudne 10 kg w koncu bo mi trochę ciałka przybyło, ale nie zakładałam że w ciąży będę chudnąć teraz wolalabym trzymać wagę a tu klops [emoji55]
Śledziem tez bym nie pogardzila[emoji16][emoji16] ale miecho feee, jak widze reklame kfc to mam odruch wymiotny.

Mi mdłości odpuściły, mam teraz ogromny apetyt. Zgagi nie miałam nigdy w swoim życiu i mam nadzieję że tak zostanie :) bolą mnie trochę piersi. ogólnie humor wrócił 😊 może dla tego że już weekend i wyjeżdżamy żeby trochę odpocząć i się zrelaksować 😊
Zazdroszczę wyjazdu 😍 odpoczniecie ile się da 😊

reklama
Do góry