@Fejkaaa gratuluję wizyty z dobrymi wiadomosciami[emoji3590][emoji7]
@Kikamika28 słabsze ciśnienie w ciąży jest normą zwłaszcza to takie jak Twoje. Z tego co kojarzę jak jest niżej niż 90/60 to można się martwić.
@torri90 ja robię zrzut ekranu takiego zdjęcia potem w edycji przycinam zapisuję i takie zdjęcie wrzucam tutaj.
@Bunia49 o matko ale miałaś przejście. Dobrze że Wam się nic nie stało. Nie dziwię Ci się że masz stracha teraz co do auta.
@Hairy92 ja mam suczkę adoptowaną, kochany psiak. Ja bym się jednak wstrzymała bo jak urodzisz to nowe obowiązki mogą przytłoczyć a psiak jednak to obowiązek. Ja wzięłam jak moja młodsza córka miała rok.
@mag @rossig @nimitii meldujcie jak się dzisiaj czujecie?
@Revolta Wow dawno Ciebie nie było ale widzę wróciłaś Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki. Co tam u Ciebie? Jak dzieciaki zdrowe?
@Jotka_ powodzenia na wizycie. Będzie dobrze[emoji3590]
Chociaż ja myślę że stres będzie Nam towarzyszył zawsze przed każdą wizytą. Co nie zmienia faktu że trzymam kciuki za dobre wieści[emoji110]
@Patka77 ja niestety w pracy, humor średni zresztą ostatnio mało co mnie cieszy. Myślę aby iść na L4 z tym że u nie nie jest tak łatwo, nawet w domu podejrzewam musiałabym pracować . A najchętniej przespałabym cały ten pierwszy okres.
@Klapka super ze apetyt wrócił. Nabierasz sił [emoji846]Udanego wypadu.
@Mimi9065 jakbym siebie czytała. Wczoraj aż mnie skręcało na kebaba a ja takich rzeczy nie jadam. Mąż kupił, wzięłam gryza i urósł w buzi.Mąż szczęśliwy bo dokończył. Liczę że to tylko chwilowe.
@Malinowysok jeśli nie ma krawień i palmień to nie ma przeszkód. Ja akurat jestem na nie jeśli chodzi o seks. Libido mi spadło do zera.
@joasiaaa u mnie dokładnie to samo i albo tesciowa będzie siedzieć z małą albo ja "wolne" mam dylemat.
@Ruda1993 mi najbardziej mięso śmierdzi. Matko aż na samą myśl mnie szarpie.
Ok nadrobiłam. Wszystkim życzę dobrego dnia i wspaniałego samopoczucia. Prawie weekend[emoji3590]