reklama
Domi2104
Fanka BB :)
Daj znać po [emoji846] będę trzymać kciuki [emoji6]
Dziewczyny czy wy też tak macie na aplikacji że wchodząc ponownie post jest wyświetlany od początku a nie tam gdzie skończyłam. Nie umiem tego ogarnąć. Na starej apce dawno temu było jakoś lepiej.
Super wiadomośćJa również po cichu się witam [emoji846] ostatnia miesiączka 26.01 wczoraj test i blada druga kreska. Dzisiaj już wyraźniejsza. Termin z kalkulatora na 02.11. w domu synek 19 miesięcy [emoji4]
Kochana, czasem tak bywa, nie poddawaj się, napewno za niedługo zobaczysz dwie kreseczkiJa już niestety 35 w marcu i dosc wysoka strata w listopadzie.... Czas goni...a nam jakoś nie wychodzi
Krakowianka89
Hej
To i ja - termin na 01.11
Pierwsza ciąża, właśnie skończyłam pierwszy poradnik i wiem ze nic nie wiem
Jakie marki kosmetyków polecacie? Wyczytałam że nie wolno kosmetykow z witamina A i mój ulubiony krem do rąk poszedł do kosza
Pierwsza ciąża, właśnie skończyłam pierwszy poradnik i wiem ze nic nie wiem
Jakie marki kosmetyków polecacie? Wyczytałam że nie wolno kosmetykow z witamina A i mój ulubiony krem do rąk poszedł do kosza
Nadziejaumieraostatnia4
Dzięki ale wiem że cykl stracony... Test pokazał jedna kreskę do okresu dwa dni... Trzymam za was kciuki.. PozdrawiamKochana, czasem tak bywa, nie poddawaj się, napewno za niedługo zobaczysz dwie kreseczki
reklama
Martii89
Hej hej witamy na pokładzie. Też coś słyszałam o tej witaminie A i zastanawiam się o co chodzi? U mnie tez pierwsza ciąża( w sumie druga ale.poronilam) takze jestem całkiem zielona [emoji38]Hej
Pierwsza ciąża, właśnie skończyłam pierwszy poradnik i wiem ze nic nie wiem [emoji2957]
Witamy. Fajnie mieć doświadczona mamuśkę na pokładzie [emoji16] napewno pytania Cię nie ominą [emoji2]Melduję się na pokładzie. Dziewczyny od razu piszę prosto z mostu. Mam 38 lat, pochodzę że świętokrzyskiego. To moja 4 ciąża.Jedno poroniłam. W domu 15 latka i prawie 4-latka.Wszystkie ciąże świadome i planowane. Termin niby 2 listopad. Test zrobiony rano. 2 kreski. Jutro idę robić betę. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarówki. Jeśli któras będzie miała z czymś problem piszcie śmiało. Jestem moderatorem i zawsze pomogę.