reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
To przy najbliższej okazji sru na wolne, najwazniejsze teraz jest Twoje zdrowie i odpoczynek
Wiecie co dziewczyny... Zawsze mówiłam, że w ciąży będę pracować... I jednak moje plany się weryfikują. W piątek się już zwolniłam z pracy. Dzisiaj jednak stwierdziłam, że nie jestem w stanie jeździć na razie do biura. Mam 25 km w jedna stronę, a siedzenie
przez 8h przy biurku jest mega ciężkie. Dzisiaj leżę na kanapie, śpię, jem, śpię i płacze. No i byłam na krótkim spacerze.
Oczywiście mam wyrzuty sumienia, że już nie daje rady, a to przełom 4/5 tyg... Po prostu czuję, że mój organizm potrzebuje odpocząć. ;(

Eeej mnie też ! Od rana w sumie [emoji55] tak własnie leże i analizuje że mdłości jakieś mniejsze,ale z apetytem dalej kiepsko, plus mam nowy objaw bardzo uciążliwy- zmiana smaków i intensywność zapachów. Omg raz że wszytsko mi śmierdzi a dwa to wszytsko smakuje inaczej, rosół wydawał mi sie kwaśny, tż mówi ze jest ok, lody że sam cukier, a podobno ok, melon mam wrażenie że przesiąkł lodówką - tż mówi że jest ok.
Nie podoba mi sie to [emoji85]
Ps. ja jak zwykle po krótkiej drzemce i jakoś głowa mnie dzisiaj boli [emoji2368] Może to ta pogoda

Wiecie co dziewczyny... Zawsze mówiłam, że w ciąży będę pracować... I jednak moje plany się weryfikują. W piątek się już zwolniłam z pracy. Dzisiaj jednak stwierdziłam, że nie jestem w stanie jeździć na razie do biura. Mam 25 km w jedna stronę, a siedzenie
przez 8h przy biurku jest mega ciężkie. Dzisiaj leżę na kanapie, śpię, jem, śpię i płacze. No i byłam na krótkim spacerze.
Oczywiście mam wyrzuty sumienia, że już nie daje rady, a to przełom 4/5 tyg... Po prostu czuję, że mój organizm potrzebuje odpocząć. ;(
spokojnie kochana to jest norma na początku zobaczysz w 2 trymestrze dostaniesz takiego powera że góry będziesz przenosic😘😗😗😗

Dziękuję dziewczyny za dobre słowa i zrozumienie... ❤️ Muszę posłuchać organizmu i tego, że cała energia teraz idzie na coś ważniejszego.
Wizytę u ginekologa na. 29. Myślicie, że lekarz rodziny wypisze mi zwolnienie jak mu powiem o co chodzi?

Kwestią rzeczową jest to która podejmie się zrobienia tej listy. Zweryfikowania każdej aby nie pominąć kogoś ale też nie brać takiej osoby która tylko się przywitała i milczy. A jest aktywna na forum online. Trochę nas jest. Cały czas dochodzą nowe osoby. Myślę że tydzień jeszcze powinnyśmy wytrzymać, a wtedy wyklaruje się nasze grono a dodatkowo damy szanse nowym na wbicie się w nasze towarzystwo.
zgadzam się w 200%%%

reklama
Do góry