reklama
Mimi9065
Fanka BB :)
To przy najbliższej okazji sru na wolne, najwazniejsze teraz jest Twoje zdrowie i odpoczynek
Wiecie co dziewczyny... Zawsze mówiłam, że w ciąży będę pracować... I jednak moje plany się weryfikują. W piątek się już zwolniłam z pracy. Dzisiaj jednak stwierdziłam, że nie jestem w stanie jeździć na razie do biura. Mam 25 km w jedna stronę, a siedzenie
przez 8h przy biurku jest mega ciężkie. Dzisiaj leżę na kanapie, śpię, jem, śpię i płacze. No i byłam na krótkim spacerze.
Oczywiście mam wyrzuty sumienia, że już nie daje rady, a to przełom 4/5 tyg... Po prostu czuję, że mój organizm potrzebuje odpocząć. ;(
Patka77
Tez mam właśnie hetero i stresuje mnie to bardzo, ale lekarz nie wdrożył mi jeszcze heparyny.. Biorę tylko acard.Pai 4g hetero, mthfr nie pamiętam który wariant.
Hetero niby łagodniejsze ale nigdy nie wiadomo [emoji15]
Parsley
Ja tez hetero i biorę heparynę na zaś.Tez mam właśnie hetero i stresuje mnie to bardzo, ale lekarz nie wdrożył mi jeszcze heparyny.. Biorę tylko acard.
Mimi9065
Eeej mnie też ! Od rana w sumie [emoji55] tak własnie leże i analizuje że mdłości jakieś mniejsze,ale z apetytem dalej kiepsko, plus mam nowy objaw bardzo uciążliwy- zmiana smaków i intensywność zapachów. Omg raz że wszytsko mi śmierdzi a dwa to wszytsko smakuje inaczej, rosół wydawał mi sie kwaśny, tż mówi ze jest ok, lody że sam cukier, a podobno ok, melon mam wrażenie że przesiąkł lodówką - tż mówi że jest ok.
Nie podoba mi sie to [emoji85]
Nie podoba mi sie to [emoji85]
Ps. ja jak zwykle po krótkiej drzemce i jakoś głowa mnie dzisiaj boli [emoji2368] Może to ta pogoda
Mag...
spokojnie kochana to jest norma na początku zobaczysz w 2 trymestrze dostaniesz takiego powera że góry będziesz przenosicWiecie co dziewczyny... Zawsze mówiłam, że w ciąży będę pracować... I jednak moje plany się weryfikują. W piątek się już zwolniłam z pracy. Dzisiaj jednak stwierdziłam, że nie jestem w stanie jeździć na razie do biura. Mam 25 km w jedna stronę, a siedzenie
przez 8h przy biurku jest mega ciężkie. Dzisiaj leżę na kanapie, śpię, jem, śpię i płacze. No i byłam na krótkim spacerze.
Oczywiście mam wyrzuty sumienia, że już nie daje rady, a to przełom 4/5 tyg... Po prostu czuję, że mój organizm potrzebuje odpocząć. ;(
Malinowysok
Dziękuję dziewczyny za dobre słowa i zrozumienie... Muszę posłuchać organizmu i tego, że cała energia teraz idzie na coś ważniejszego.
Wizytę u ginekologa na. 29. Myślicie, że lekarz rodziny wypisze mi zwolnienie jak mu powiem o co chodzi?
Wizytę u ginekologa na. 29. Myślicie, że lekarz rodziny wypisze mi zwolnienie jak mu powiem o co chodzi?
Mag...
zgadzam się w 200%%%Kwestią rzeczową jest to która podejmie się zrobienia tej listy. Zweryfikowania każdej aby nie pominąć kogoś ale też nie brać takiej osoby która tylko się przywitała i milczy. A jest aktywna na forum online. Trochę nas jest. Cały czas dochodzą nowe osoby. Myślę że tydzień jeszcze powinnyśmy wytrzymać, a wtedy wyklaruje się nasze grono a dodatkowo damy szanse nowym na wbicie się w nasze towarzystwo.
Mimi9065
Ja dostałam na pierwszej wizycie a która trafiłam z powodu plamienia, ile acardu bierzesz ? Mam dawke 150
Tez mam właśnie hetero i stresuje mnie to bardzo, ale lekarz nie wdrożył mi jeszcze heparyny.. Biorę tylko acard.
reklama
Patka77
U mnie stwierdził, ze wyniki są ok, nie mam obciążeń w rodzinie i tylko jedno poronienie wiec na razie nie ma potrzeby, ale już sama nie wiem co myśleć. Pogadam z nim za 2 tyg.Ja tez hetero i biorę heparynę na zaś.