reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
@MamaPoRazTrzeci Jeszcze może się odmienic. Ja od początku uwielbiałam kawę a jej zapach był dla mnie boski. Dzisiaj aż mnie szarpało na wymioty jak tylko poczułam.
A mnie kawa obrzydła już na samym początku. Jeszcze przed terminem miesiączki. Tzn najpierw zapomniałam zrobić i jak nie bolała mnie głowa koło południa (normalnie już by mi pękała bez kawy), to stwierdziłam, że po co teraz robić. Na drugi dzień to samo. A po kilku dniach, gdy w końcu sobie zrobiłam (ta mężowa tak pachniała), to mdliło mnie cały dzień. I zła jestem trochę, bo właśnie kilka tygodni temu kupilam jakieś dwie kawy, które takie lepsze niby są i chciałam spróbować [emoji85]

@Mila90 Tobie również dobrego dnia[emoji846]
A ja bym chciała, żeby u mnie zostały objawy takie jak teraz [emoji28] bo jak tak czytam o tych mdlosciach, wymiotach, bólach, płakaniu to wystarczy mi ta senność [emoji14] dzisiaj, póki co czuje się świetnie, śniadanie zjedzone, poki co energia dopisuje i dobry humor [emoji6] potem jedziemy na obiad do rodziców, więc forum ogarnę wieczorem [emoji6] miłego dnia [emoji6]

@Natalia29tj u mnie pada śnieg [emoji22]szaro, buro. Najchętniej bym z łóżka nie wychodziła.
Dzień dobry w niedzielę [emoji6]

U nas za oknem piękne słoneczko. Czuć wiosnę w powietrzu, aż chce się wyjść na spacer i zobaczyć jak wszystko budzi się do życia. To takie symboliczne, że u nas też na wiosnę rozwija się nowe życie w brzuszkach [emoji6] ja na usg zapisze się na 3 kwietnia, będę wtedy w połowie 7 tygodnia, mam nadzieję, że wtedy będzie widać serduszko [emoji6]

Miłego dnia wszytskim

@Lena142 będzie dobrze. Ja idę we wtorek i też mam kilka obaw ale staram się myśleć pozytywnie[emoji846]
Tak was czytam i przypomina mi się jak mi kawa w pierwszej ciąży zaczęła śmierdzieć a jeszcze nie wiedziałam że jestem i nawet nie zatesknilam za tą kawa potem [emoji28]
W tej ciąży kawa jest ok, ale od rana zawsze mnie mdli dopóki czegoś nie zjem..
W poniedziałek dopiero umawiam się do lekarza, oby udało się dość szybko bo zaczynam już mieć jakies głupie myśli.. [emoji17]

reklama
Do góry