Emilcia88
Fanka BB :)
Ja byłam raz na Łubinowej ale na prywatnej wizycie u pana doktora no i nie mam zbyt pozytywnych wrażeń . Ale może to kwestia indywidualnaNie wiem ale dowiem się za jakiś czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam raz na Łubinowej ale na prywatnej wizycie u pana doktora no i nie mam zbyt pozytywnych wrażeń . Ale może to kwestia indywidualnaNie wiem ale dowiem się za jakiś czas
Kurcze też mam to dziadostwo. Przyjmujesz cały czas leki? Mnie kazali do 8 tygodnia i potem "zobaczymy". Krzywych nie miałam robionych, nikt nawet o tym nie wspomnial- w planie opieki widzę że dopiero w drugim trymestrze są.
Próbuje się do mojej endokrynolog umowic, ale terminow nie ma :/
Ja mam jutro USG a w poniedzialek kontrolę u lekarza. Lekko stres się zaczyna
Ja dokładnie mieszkam 50 km od Bydgoszczy w małym miasteczku Żnin ale okolice Torunia są mi znane mam tam rodzinę ja dzisiaj wizytę na 18 sta mam stresik już mnie dopadł...Ooo najlepszy rocznik no i troche blizej mieszkalam kiedys w toruniu 9mieszkow to tyz blisko.
No to u mnie wg kalendarza wychodzi chłopiec. Ale wg tej teorii to bd dziewczynka, bo cycki mi urosly i cera się poprawiła, także 50/50a ze jak bardziej sie psuje cera na poczatku to chlopec, a jak bardziej “idzie w cycki” to dziewczynka
Dziewczyny, ale możemy utworzyć grupę prywatną tu na forum i też nikt obcy nie będzie miał dostępu.myślę że przeniesienie się na jakiś komunikator lub utworzenie grupy np na fb to dobry pomysł, bo nikt obcy nie będzie miał dostępu
Dziewczyny, ale możemy utworzyć grupę prywatną tu na forum i też nikt obcy nie będzie miał dostępu.
Jak przeniesiemy się na mess to problem może być taki, że wątek też się bardzo rozkręci. Dużo osób nie będzie w stanie pisać i na messenger i na forum. Bo już teraz dużo dziewczyn zwraca uwagę, że ma problem z nadrobieniem wiadomości bo tyle piszecie/piszemy [emoji16] a jeszcze sporo dziewczyn dojdzie. Za granicą też nie ma czegoś takiego jak L4 ciążowe więc niektóre dziewczyny ukradkiem odpisują z pracy
Tutaj niestety jest ryzyko, że ktoś będzie musiał wybierać i część osób zostanie tylko na forum, a część tylko na messenger. I grupa może się rozpaść na pół
Ja się przynajmniej tego obawiam. A mamy takie milutkie towarzystwo, że naprawdę by było szkoda
Powaznie chcesz rodzic w Bytomiu? Ja tam widzialam np tzw. "Trójkę" to tam jest czysta komuna. Bo w tej nowej klinice to nie wiem czy da sie wkrecic na porod.Wczoraj doslownie pytałam lekarza o górnośląskie centrum Zdrowia Dziecka, porodówka jest tam zamknięta do odwołania, przekształcona w dziecięcy oddział covidowy. Ja też zastanawiam się nad Bytomiem albo Mysłowicami, rozum podpowiada mi Bytom (bo mój lekarz przyjmuje w Bytomiu), a serce bardziej Mysłowice (bo marzy mi się poród do wody)...
czekam na wieści z wizytyJa dokładnie mieszkam 50 km od Bydgoszczy w małym miasteczku Żnin ale okolice Torunia są mi znane mam tam rodzinę ja dzisiaj wizytę na 18 sta mam stresik już mnie dopadł...
Tez myślałam, że nie mam dzisiaj żadnych objawów, ale w ciągu dnia zaczęły się nasilać. Szczególnie senność... Spokojnie. Będą pewnie też lepsze dni i objawy nie będą takie mocne. Będzie dobrzeHej, ja też jestem za opcją prywatnej grupy tutaj na baby boom
Ja się dzisiaj mało odzywam, ale dopadło mnie jakieś zwątpienie Nie mam żadnych objawów, temperatura niska...