U nas 4 zeby sa, ale ida 2 albo 3 bo znowu ma szałHej dziewczyny co tu tak cicho??? Wytrwałości w te upały życzę u nas chyba górne ząbki idą bo nasza Helena nerwusek sie zrobiła
Co do upałów mieszkamy na poddaszu u rodziców, ale ze meza nie ma od poniedzialku do piatku to zeszlam z małym na dol bo klima nie ma jak chodzić bo mały raczkuje i bałam się ze go przewieje. Wiec funkcjonujemy na dole jest mi nawet lżej bo mama co raz go ode mnie weźmie,a tak bylam zdana na siebie i na spacery nie musz znosić wozka, wiec widzę w tym plusy.
Ostatnio mieliśmy 3 szczepienia to był na przeciwbólowym bo go fest bolalo bo pergnal nóżka przy jednej szczepionce i mial spuchnięte przykładałam tez altacetem.
Niedługo nasze wakacje, ale zaczynam się stresować bo mamy 5.5h w aucie a on nie lubi bardzo jeździć.
Chciałabym zacząć ostawiac małego od cycka ale 2 mleka przetestowane 4 butelki i nie umie z nich pic, pediatra powiedziała że strzykawka trzeba będzie karmic skoro nie chce butelki ale jak mam go w nocy karmic strzykawka to wole juz cyckiem...[/QUOTE]