Ja po ciąży z córka mam ciagle w głowie ze nie biore do siebie tej wagi z usg i kolejny raz może być zaskoczenie niby + - 0,5 trzeba brać poprawki, ale koleżanka urodziła niedawno -1 kg różnicyNie dość, że my łeb w łeb to jeszcze nasze dzieci prawie idą tak samo moja mała miała wg pomiarów 3340 w 37+0. Lekarz prognozował jakaś wagę urodzeniowa?
Ja mam wizytę we czwartek u ginekologa w szpitalu, dostanę już skierowanie do szpitala. Mnie niestety też chcą wcześniej kłaść.. (wpisaną mam cukrzycę ciążową ale tak naprawdę jej nie mam, no i tylko ze względu na to chcą mnie położyć). No zobaczymy co powie ostatecznie we czwartek bo jakbym miała się kłaść tydzień przed terminem to będzie to już w przyszłym tygodniu. A tak nie chce!!
Ja strasznie nie chce leżeć wcześniej w szpitalu bo tam tylko się depresje łapie szczególnie jak mam córkę w domu i nie chce się z nią rozstawać tylko dlatego ze lekarz uważa ze mam lezec w szpitalu bo mam cukrzyce ciazowa (a wszystkie wyniki są ok). Głupota
W pierwszej ciąży leżałam ponad tydzień przed porodem, 3 x wywoływany poród i 0 reakcji mojego organizmu a dziewczyny z sali tylko ciagle się zmieniały bo każda po kolei rodziła a ja nie mogłam i codziennie ryczałam tam