Juana19
Fanka BB :)
3/11 ale raczej będę mieć cesarkę wiec pewnie z 7-10 dni wcześniej. We wrześniu do szpitala na kwalifikacje to się dowiem dokładnie co i jak.Na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3/11 ale raczej będę mieć cesarkę wiec pewnie z 7-10 dni wcześniej. We wrześniu do szpitala na kwalifikacje to się dowiem dokładnie co i jak.Na kiedy masz termin?
Końcówka września i wtedy pakuje torbę. Od października idę na zwolnienie i chce już tylko leżeć i pachnieć i czekać )) termin 3/11.Dziewczyny, a kiedy zaczynacie prać rzeczy dla maluszka?
Mnie najpierw jeszcze czeka przeprowadzka, która będzie pewnie pod koniec września albo w październiku...Dziewczyny, a kiedy zaczynacie prać rzeczy dla maluszka?
Mnie też. Tylko ja tak co roku się 2 razy przeprowadzam. Zimą mieszkam w mieście, latem na wsi.Mnie najpierw jeszcze czeka przeprowadzka, która będzie pewnie pod koniec września albo w październiku...
potem dopiero będę myślała o praniu i układaniu wszystkiego
Według tego co czytałam to możliwe. No chyba że już wcześniej stosowałam dietę na niskim Ig to wyniki mogą być lekko zafalszowane.Dziewczyny, zrobilam krzywa wyniki ksiazkowe, ale to moja druga ciaza, w pierwszej mialam cukrzyce, moja siostra w dwoch ciazach miala, mama teraz tez ma juz stwierdzona. Nie wiem czy to mozliwe, ze z obciazeniem jakie jest u mnie w rodzinie teraz nie mam cukrzycy, w dodatku tak dobre wyniki. Czy ktoras miala podobna sytuacje? wizyte u ginekologa mam za dwa tygodnie
TakI na grypę ta sama historia. Zalecana ale nie obowiązkowa