To z tym nabialem są różne informacje, bo mi lekarz powiedział, że jedyny nabiał to bez laktozy i nic nie powiedzial o porze dnia, a w tych książeczkach dołączonych do laktatora przeczytałam że rano nabialu lepiej nie jeść, bo wtedy najszybciej cukier skacze. No, ale tam nie pisze nic o laktozie.Mi dietetyków zabronił owoców i nabiału po 16:00, powiedział ze właśnie rano jest najlepiej.
reklama
Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj kłuje z prawej strony co jakiś czas jakby jajnik albo to chyba się wiązadła rozciągają.. ma ktoś coś podobnego? 29 tydzień zaraz będę zaczynać
Ja mam i nawet o to wczoraj pytałam lekarza i mówił że to na pewno nie jajnik tylko więzadła bo akurat moja jest cała z prawej strony ułożona i tam ma główkę i stąd większy ciężar.Mnie dzisiaj kłuje z prawej strony co jakiś czas jakby jajnik albo to chyba się wiązadła rozciągają.. ma ktoś coś podobnego? 29 tydzień zaraz będę zaczynać
Dziewczyny, czy któraś z Was miała wyniki z obciążenia glukozą dopiero kolejnego dnia lub jeszcze później? Robiłam dziś badania i mam już wyniki z morfologii, TSH i moczu, a glukoza nadal w realizacji (wszystko w Luxmed). Niby mam czas ale wolałabym już je znać zwłaszcza, że ostatnio jestem mocno senna..
Szczęśliwakobieta
U mnie tez jest z prawej. O to mnie pocieszylas tez mi się zdaje ze to nie jajnik tglko więzadło to nie będę pisać do mojego lekarza wzięłaam sobie pół nospy. To mnie boli tylko chwile i krótko co jakiś czas i dodatkowo boli mnie krocze a ciebie ??Ja mam i nawet o to wczoraj pytałam lekarza i mówił że to na pewno nie jajnik tylko więzadła bo akurat moja jest cała z prawej strony ułożona i tam ma główkę i stąd większy ciężar.
Bolało przez pewien czas koło 22 tygodnia. Teraz już rzadko. Ale lekarz mówił że więzadła się tak schodzą i może boleć. A po prawej stronie to właśnie tak chwilowo bolało więc też myślałam że to jajnik.U mnie tez jest z prawej. O to mnie pocieszylas tez mi się zdaje ze to nie jajnik tglko więzadło to nie będę pisać do mojego lekarza wzięłaam sobie pół nospy. To mnie boli tylko chwile i krótko co jakiś czas i dodatkowo boli mnie krocze a ciebie ??
Ja miałam tego samego dnia po południu. Ale kiedyś też jakieś badania robiłam i były na drugi dzień dopiero.Dziewczyny, czy któraś z Was miała wyniki z obciążenia glukozą dopiero kolejnego dnia lub jeszcze później? Robiłam dziś badania i mam już wyniki z morfologii, TSH i moczu, a glukoza nadal w realizacji (wszystko w Luxmed). Niby mam czas ale wolałabym już je znać zwłaszcza, że ostatnio jestem mocno senna..
To ja chyba podobne książeczki mamTo z tym nabialem są różne informacje, bo mi lekarz powiedział, że jedyny nabiał to bez laktozy i nic nie powiedzial o porze dnia, a w tych książeczkach dołączonych do laktatora przeczytałam że rano nabialu lepiej nie jeść, bo wtedy najszybciej cukier skacze. No, ale tam nie pisze nic o laktozie.
EmiD
25 tydzień jak się przed chwilą położyłam to też mnie tak cos kuje jak by mi coś uciekało Sama nie wiem ale raz na jakis czas pozniej przechodzi i znowu wraca.Mnie dzisiaj kłuje z prawej strony co jakiś czas jakby jajnik albo to chyba się wiązadła rozciągają.. ma ktoś coś podobnego? 29 tydzień zaraz będę zaczynać
reklama
Szczęśliwakobieta
No to pewnie wiązadła :/25 tydzień jak się przed chwilą położyłam to też mnie tak cos kuje jak by mi coś uciekało Sama nie wiem ale raz na jakis czas pozniej przechodzi i znowu wraca.