reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Diagnozy nie ma,a badania pod kontem choroby hirschsprunga.
Niby mój pokarm najlepszy- tak wszyscy mówią...a jesli u niego to jakaś alergia pokarmowa? 😔 lakarz kazał jeść wszystko po trochu i z rozumem,ale może sie okazać że jem coś co wzmaga u niego te wzdęcia a ja tego świadoma nie jestem...

Może jednak nie będzie tak źle i za chwilę maluszek sobie poradzi z problemami brzuszkowymi. Może potrzebuje wiecej czasu aby odnaleźć sie w nowej rzeczywistości. Sciskam mocno <przytul>

reklama
Ps. Czy gohya i kejt już rozpakowane??
Oj tak. 5.12. o godz. 8.59 w wyniku CC przyszedł na świat Bartuś. Poród indukowany we wtorek, potem w czwartek, nic nie ruszylo, decyzja o CC, bo już 11 dni po terminie. Mały owinięty pępowina wokół szyi i węzeł na pępowinie. Samej CC nie wspominam dobrze, bo prawie zeszłam z tego świata. Mały ma 3200.

Oj tak. 5.12. o godz. 8.59 w wyniku CC przyszedł na świat Bartuś. Poród indukowany we wtorek, potem w czwartek, nic nie ruszylo, decyzja o CC, bo już 11 dni po terminie. Mały owinięty pępowina wokół szyi i węzeł na pępowinie. Samej CC nie wspominam dobrze, bo prawie zeszłam z tego świata. Mały ma 3200.
Gratulacje 🙂, dobrze że mały jest już z Tobą 🙂
Mój łobuz był trzy razy pępowina odkręcony 😑

Witamy Bartusia w takim razie!! Kochana dobrze, ze to juz za Tobą, wracaj do sił i pełni zdrowia. Skoro był owinięty i węzeł się zrobił na pępowinie to cc było chyba najlepszym rozwiązaniem, szkoda tylko że nie dla Ciebie... Duuuuuzo zdrówka mamusiu i dla maluszka również. Jak dojdziesz do siebie napisz co się działo podczas cc...

Trzymaj się, mam nadzieje, ze wszystko szybko wroci do normy :)
Ja po cc musze się diagnozować kardiologicznie...

Dziewczyny tez macie takie wahania nastroju?
uslyszalam dzisiaj lulaj że Jezuniu i poplakałam się.. masakra emocjonalna :p

Ja mam wahania w dwie strony od nadmiernej wrażliwości po duże rozdrażnienie. Bardzo złości mnie hałas A niestety jest go u nas dużo bo straszak manifestuje dobitnie swoją obecność.
Trzymaj się, mam nadzieje, ze wszystko szybko wroci do normy :)
Ja po cc musze się diagnozować kardiologicznie...

Dziewczyny tez macie takie wahania nastroju?
uslyszalam dzisiaj lulaj że Jezuniu i poplakałam się.. masakra emocjonalna :p

Gratulacje. Super że już się rozpakowaliscie. Teraz nowa przygoda przed wami.[emoji3]

Gratulacje 😘No ja tez przy tej cc zaczęłam odlatywać i zaraz masa leków ☺️

Gratulacje dużo zdrowia dla was :*

reklama
Co tu taka cisza? Wszyscy zajęci czy odsypiaja?
Jak wam idzie? U mnie malutka w nocy ma jedno spanie do 4-5 godzin więc jest możliwość trochę się przespać za to w dzień bywa że wisi na cycu choćby po to żeby sobie tylko possac dla przyjemności. No i oczywiście pomylić się do mamy. Dni lecą teraz jak szalona chociaż każdy jest prawie taki sam jak poprzedni. Problem mam że starsza siostrą która chce żeby poświęcać jej dużo uwagi a jest to trochę niemożliwe. Jak radzicie sobie ze starszym rodzeństwem żeby było spokojne i niezazdrosne? Moja chodzi do przedszkola na basen i łyżwy po południu a i tak daje w domu czadu.

Do góry