Hej dziewczyny, w końcu i ja mam moją córcię <3 nawet obyło się bez oksy, balonik wystarczył, o 3 zaczęły się pierwsze regularne skurcze, a chwilę przed 15 była już z nami. Ciężko mi dość, wszystko mnie przeraża, ale zwalam to tez trochę na dzisiejszy emocjonujący dzień. Niestety nie udało mi się kompletnie pospać, mała po porodzie była bardzo aktywna. Nie mogę się doczekać aż wrócimy do domu, bo najbardziej mi już męża brakuje. Chociaż na szczęście mógł być przy porodzie i 2h po.
reklama
GratulacjeHej dziewczyny, w końcu i ja mam moją córcię <3 nawet obyło się bez oksy, balonik wystarczył, o 3 zaczęły się pierwsze regularne skurcze, a chwilę przed 15 była już z nami. Ciężko mi dość, wszystko mnie przeraża, ale zwalam to tez trochę na dzisiejszy emocjonujący dzień. Niestety nie udało mi się kompletnie pospać, mała po porodzie była bardzo aktywna. Nie mogę się doczekać aż wrócimy do domu, bo najbardziej mi już męża brakuje. Chociaż na szczęście mógł być przy porodzie i 2h po.
Aaaanna
Fanka BB :)
Super gratulacje. Miałaś szczęście że mąż mógł być. W moim szpitalu też od grudnia wróciły porody rodzinne. Ale myśmy się nie załlapały my z 22.11
Hej dziewczyny, w końcu i ja mam moją córcię QUOTE]
gohya
Dasz radę. Ja byłam w szpitalu 9 dni bez męża i nikogo. Byłam tak osłabiona, że ostatnie dwa dni chodząc ciągle się potykam i zataczalam. Bałam się że moje wyniki będą tak zle, że jeszcze nas zostawia, wtedy bym chyba pękła. Psychika lekko mi siadła i gdy mały ryczał, to chciałam ryczeć z nim. Zaraz Cię wypuszcza i będziecie wszyscy razem.Hej dziewczyny, w końcu i ja mam moją córcię <3 nawet obyło się bez oksy, balonik wystarczył, o 3 zaczęły się pierwsze regularne skurcze, a chwilę przed 15 była już z nami. Ciężko mi dość, wszystko mnie przeraża, ale zwalam to tez trochę na dzisiejszy emocjonujący dzień. Niestety nie udało mi się kompletnie pospać, mała po porodzie była bardzo aktywna. Nie mogę się doczekać aż wrócimy do domu, bo najbardziej mi już męża brakuje. Chociaż na szczęście mógł być przy porodzie i 2h po.
zeberka363
jestem szalona :-D
GratulacjeHej dziewczyny, w końcu i ja mam moją córcię <3 nawet obyło się bez oksy, balonik wystarczył, o 3 zaczęły się pierwsze regularne skurcze, a chwilę przed 15 była już z nami. Ciężko mi dość, wszystko mnie przeraża, ale zwalam to tez trochę na dzisiejszy emocjonujący dzień. Niestety nie udało mi się kompletnie pospać, mała po porodzie była bardzo aktywna. Nie mogę się doczekać aż wrócimy do domu, bo najbardziej mi już męża brakuje. Chociaż na szczęście mógł być przy porodzie i 2h po.
zeberka363
My dziś kończymy 2tygodnie i nadal w szpitalu, waga 3300g czyli jeszcze spadek,ale pomału zwiekszamy ilość wypijanego mleczka- teraz 60ml
Mały czuje sie coraz lepiej i mam nadzieję, że tak już zostanie
Mały czuje sie coraz lepiej i mam nadzieję, że tak już zostanie
Aaaanna
Ale śliczny chłopak. Świetnie dajecie sobie radę. Dalej jesteście na ściąganym mleczku?
My dziś kończymy 2tygodnie [emoji846] i nadal w szpitalu, waga 3300g czyli jeszcze spadek,ale pomału zwiekszamy ilość wypijanego mleczka- teraz 60ml [emoji846]
Mały czuje sie coraz lepiej i mam nadzieję, że tak już zostanie [emoji846]Zobacz załącznik 1213008
zeberka363
Tak,dalej ściągamy,ale je już 60mlAle śliczny chłopak. Świetnie dajecie sobie radę. Dalej jesteście na ściąganym mleczku?
reklama
Gratulacje Kejt No to mamy komplet rozpakowanychHej dziewczyny, w końcu i ja mam moją córcię <3 nawet obyło się bez oksy, balonik wystarczył, o 3 zaczęły się pierwsze regularne skurcze, a chwilę przed 15 była już z nami. Ciężko mi dość, wszystko mnie przeraża, ale zwalam to tez trochę na dzisiejszy emocjonujący dzień. Niestety nie udało mi się kompletnie pospać, mała po porodzie była bardzo aktywna. Nie mogę się doczekać aż wrócimy do domu, bo najbardziej mi już męża brakuje. Chociaż na szczęście mógł być przy porodzie i 2h po.