reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
A jak karmienia wam idą? Coś trochę lepiej? Dalej jesteście w szpitalu?
Nadal w szpitalu i chyba prędko nie wyjdziemy,nastawiam sie na to że może święta tu spędzimy,a może nawet nowy rok.Karmimy moim mlekiem z butli i raczej już tak zostanie. Częściowo wypija sam,a reszte dostaje sondą. W nocy miał lewatywe i zaraz mu ulżyło w bólu. Jutro będzie miał pobierany wycinek z jelita.

Ojej bidulek. Może jednak przed Nowym Rokiem was puszcza. Diagnozy póki co nie ma? Dobrze że mu pokarm ściągasz to dla niego na pewno najlepsze jedzenie
Nadal w szpitalu i chyba prędko nie wyjdziemy,nastawiam sie na to że może święta tu spędzimy,a może nawet nowy rok.Karmimy moim mlekiem z butli i raczej już tak zostanie. Częściowo wypija sam,a reszte dostaje sondą. W nocy miał lewatywe i zaraz mu ulżyło w bólu. Jutro będzie miał pobierany wycinek z jelita.

reklama
Ojej bidulek. Może jednak przed Nowym Rokiem was puszcza. Diagnozy póki co nie ma? Dobrze że mu pokarm ściągasz to dla niego na pewno najlepsze jedzenie
Diagnozy nie ma,a badania pod kontem choroby hirschsprunga.
Niby mój pokarm najlepszy- tak wszyscy mówią...a jesli u niego to jakaś alergia pokarmowa? 😔 lakarz kazał jeść wszystko po trochu i z rozumem,ale może sie okazać że jem coś co wzmaga u niego te wzdęcia a ja tego świadoma nie jestem...

Do góry