reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

No właśnie moja gin nie mówiła nic na wizytach ze jest taka duża mówiła Ile ma cm i ile wazy ale nie sprawdzałam tego . Teraz poszłam do innego i mówi ze jest duża i trochę po za normami ale nic więcej nie mówił wody mam dobre przepływy tez i cała resztę . Mój facet ma 189 wzrostu i sam urodził się z waga prawie 4 kg . Może temu mała tak śmiga. W poniedziałek mam wizytę znowu zobaczymy ile teraz będzie miała. Bardziej obawiam się tego jak wyjdzie to pewnie będzie cała ,,poskrecana,, bo nie wiem gdzie się mieści w tym brZuchu bo nie jest jakiś duży a kształt ma dziwny bardziej jajowaty... a nie taki bardziej okrągły . Już czuje ze jest jej ciasno bo cały czas mam go napiety i twardy czy leżę czy chodzę czy siedzę ..

Załączniki

• 00B7DD0B-6A53-45DB-894E-74B185319764.jpeg
    00B7DD0B-6A53-45DB-894E-74B185319764.jpeg
    21,7 KB · Wyświetleń: 142
reklama
No właśnie moja gin nie mówiła nic na wizytach ze jest taka duża mówiła Ile ma cm i ile wazy ale nie sprawdzałam tego . Teraz poszłam do innego i mówi ze jest duża i trochę po za normami ale nic więcej nie mówił wody mam dobre przepływy tez i cała resztę . Mój facet ma 189 wzrostu i sam urodził się z waga prawie 4 kg . Może temu mała tak śmiga. W poniedziałek mam wizytę znowu zobaczymy ile teraz będzie miała. Bardziej obawiam się tego jak wyjdzie to pewnie będzie cała ,,poskrecana,, bo nie wiem gdzie się mieści w tym brZuchu bo nie jest jakiś duży a kształt ma dziwny bardziej jajowaty... a nie taki bardziej okrągły . Już czuje ze jest jej ciasno bo cały czas mam go napiety i twardy czy leżę czy chodzę czy siedzę ..
Mój brzuch też jest tak nisko. I tak mnie ciągnie do dołu czasem czuję że się trzyma na nitkach

jak dla mnie to ten brzuch jest duży ;)

No właśnie chodzi mi o kształt ze nie jest taki hmm okrągły czy rozlany po bokach tylko bardziej wydęty do przodu i Jest dziwnie owalny 🤷🏼‍♀️ Jakoś inaczej wyglądały brzuchy w ciąży od koleżanek czy siostry . 😂

reklama
Do góry