No właśnie moja gin nie mówiła nic na wizytach ze jest taka duża mówiła Ile ma cm i ile wazy ale nie sprawdzałam tego . Teraz poszłam do innego i mówi ze jest duża i trochę po za normami ale nic więcej nie mówił wody mam dobre przepływy tez i cała resztę . Mój facet ma 189 wzrostu i sam urodził się z waga prawie 4 kg . Może temu mała tak śmiga. W poniedziałek mam wizytę znowu zobaczymy ile teraz będzie miała. Bardziej obawiam się tego jak wyjdzie to pewnie będzie cała ,,poskrecana,, bo nie wiem gdzie się mieści w tym brZuchu bo nie jest jakiś duży a kształt ma dziwny bardziej jajowaty... a nie taki bardziej okrągły . Już czuje ze jest jej ciasno bo cały czas mam go napiety i twardy czy leżę czy chodzę czy siedzę ..
reklama
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Mój brzuch też jest tak nisko. I tak mnie ciągnie do dołu czasem czuję że się trzyma na nitkachNo właśnie moja gin nie mówiła nic na wizytach ze jest taka duża mówiła Ile ma cm i ile wazy ale nie sprawdzałam tego . Teraz poszłam do innego i mówi ze jest duża i trochę po za normami ale nic więcej nie mówił wody mam dobre przepływy tez i cała resztę . Mój facet ma 189 wzrostu i sam urodził się z waga prawie 4 kg . Może temu mała tak śmiga. W poniedziałek mam wizytę znowu zobaczymy ile teraz będzie miała. Bardziej obawiam się tego jak wyjdzie to pewnie będzie cała ,,poskrecana,, bo nie wiem gdzie się mieści w tym brZuchu bo nie jest jakiś duży a kształt ma dziwny bardziej jajowaty... a nie taki bardziej okrągły . Już czuje ze jest jej ciasno bo cały czas mam go napiety i twardy czy leżę czy chodzę czy siedzę ..
gohya
a mówił czy główka i brzuch są w normie? czy co mówi podczas badania?Ja miałam USG genetyczne połówkowe i teraz miałam następne i dziewczyny ja się pytam doktora ile waży a doktor "nie no nie będziemy ważyć no po co" co o tym sądzicie ?
Michalina93
Ja tak Miałam w pierwszej ciąży i w końcu mnie tak lekarz zbywał , ze urodził się hipotrofikJa miałam USG genetyczne połówkowe i teraz miałam następne i dziewczyny ja się pytam doktora ile waży a doktor "nie no nie będziemy ważyć no po co" co o tym sądzicie ?
gohya
jak dla mnie to ten brzuch jest dużyNo właśnie moja gin nie mówiła nic na wizytach ze jest taka duża mówiła Ile ma cm i ile wazy ale nie sprawdzałam tego . Teraz poszłam do innego i mówi ze jest duża i trochę po za normami ale nic więcej nie mówił wody mam dobre przepływy tez i cała resztę . Mój facet ma 189 wzrostu i sam urodził się z waga prawie 4 kg . Może temu mała tak śmiga. W poniedziałek mam wizytę znowu zobaczymy ile teraz będzie miała. Bardziej obawiam się tego jak wyjdzie to pewnie będzie cała ,,poskrecana,, bo nie wiem gdzie się mieści w tym brZuchu bo nie jest jakiś duży a kształt ma dziwny bardziej jajowaty... a nie taki bardziej okrągły . Już czuje ze jest jej ciasno bo cały czas mam go napiety i twardy czy leżę czy chodzę czy siedzę ..
gohya
a który to juz tydzień? może dziecko sie tak wypina i wydyma brzuchNo właśnie chodzi mi o kształt ze nie jest taki hmm okrągły czy rozlany po bokach tylko bardziej wydęty do przodu i Jest dziwnie owalny Jakoś inaczej wyglądały brzuchy w ciąży od koleżanek czy siostry .
Michalina93
No duży ! tylko faktycznie owalny i tez chyba widzę pierwszy raz taki heheNo właśnie chodzi mi o kształt ze nie jest taki hmm okrągły czy rozlany po bokach tylko bardziej wydęty do przodu i Jest dziwnie owalny Jakoś inaczej wyglądały brzuchy w ciąży od koleżanek czy siostry .
gosiaczekgosiaczek
Że się odwróciła główka do dołu ale to powiedział bo zapytałam , serduszko zbadał i tyle.a mówił czy główka i brzuch są w normie? czy co mówi podczas badania?
reklama
gosiaczekgosiaczek
No właśnie chodzi mi o kształt ze nie jest taki hmm okrągły czy rozlany po bokach tylko bardziej wydęty do przodu i Jest dziwnie owalny Jakoś inaczej wyglądały brzuchy w ciąży od koleżanek czy sios
Ja mam dokładnie taki sam.