Mój też dziś na badaniach równe 3 kgJestem po wizycie. Malutki waży równe 3kg. Gin mówi "jeszcze dwa tygodnie i wypad z baru" póki co wszystko wyzamykane....
reklama
Michalina93
Fanka BB :)
Faktycznie z ta butelka nie pomyślałam ! DZieki
doomi03
Dokładnie o tym samym rozmawiałam z moim mężem, była masakra na początku ciąży z covidem i teraz będzie powtórka z rozrywki...
Mam taką sytuację, ze mieszkam po Warszawą, ale cała rodzina jest z okolic Wrocławia i zastanawiam się czy nie jechać do rodziców przed porodem. We Wrocławiu na oddziale położniczy pracuje chrzestny mojego męża i powiedział, że jeśli chce rodzic u niego to jeden telefon i wszystko załatwione. I nie lubię korzystać z takich znajomości ale chyba skorzystam... Bo jeśli coś się stanie przy porodzie to chyba nie wybaczę sobie...
Który szpital we Wrocku jak coś?
doomi03
Mój stan teoretycznie tez nie jest wskazaniem do cc - ale lekarz który mnie prowadzi i patrzy na indywidualny stan uważa inaczej. Kurczę
Ja miałam wizytę w czwartek i wtedy brał próbkę na GBS. W pierwszej ciąży miałam dodatni wynik wiec w tej będzie taki sam.
Wcale nie musi być taki sam to ze w pierwszej byl dodatni nie oznacza ze w drugiej też będzie i na odwrót
doomi03
A to może te upławy to odpadający czop. Na pewno nic złego, bądź dobrej myśli.
Też pomyslalam o czopie skoro różowe zabarwienie
doomi03
Nie to mam nadzieję że nie [emoji3] ale co ma być to będzie. Póki co nic się nie dzieje mała skacze jak na trampolinie.
A ja mam nadzieję dotrwać to 37 tyg.
Czop może odchodzic nawet przez kilka tygodni
Aaaanna
We Wrocławiu Szpital Uniwersytecki na Chałubińskiego został niedawno szpitalem dla rodzących z COVID 19 były nawet protesty z tego powodu.
Który szpital we Wrocku jak coś?
Brochów, ale wykluł się covid, 5 poloznych zarażonych... sama nie wiem co robić..Który szpital we Wrocku jak coś?
doomi03
Faktycznie z ta butelka nie pomyślałam ! DZieki
Ja też się w taką butelke z dafi zaopatrzylam będzie wygodniej niz zgrzewka wody
reklama
doomi03
We Wrocławiu Szpital Uniwersytecki na Chałubińskiego został niedawno szpitalem dla rodzących z COVID 19 były nawet protesty z tego powodu.
Tak Kliniki zamknięte i zrobiono z nich covidowy to wiem. Planowałam początkowo tam rodzić, ale z tego co wiem wciąż czekają na odpowiedzi na pisma które pisali w tej sprawie, ale na razie za kolorowo to nie wygląda i nie wiadomo czy coś się zmieni... Także u mnie wybór zmieniony na Borowską o ile akcja sama się zacznie, bo ponoc ciężko z miejscami i na planowe cc i indukcję nie bardzo chcą przyjmować