Cześć dziewczyny jestem tu nowa, sledze was od początku ciąży (1 ciąża i niespodziewanka) termin mam na 20 listopada. Zazdroszczę wam radości z brzuszków , ja to jestem przerażona brzuszek coraz większy a mam brzydka bliznę po wyrostku z dzieciństwa (ropień) która do połowy jest przerośnięta do powłok brzusznych i obawiam się że pod koniec ciąży będzie mnie ciągła gin powiedziała ze nic nie powinno się dziać ale sama nie wie ponieważ skóra będzie się naciągać w miarę upływu czasu ale i tak się boje . Polecacie jakiś wózek z duża gondola i dużymi kołami ? Czy lepiej iść do sklepu i sobie pojeździć ? . Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.
Witaj , u nas drugie dziecko, ale po pierwszym sprzedaliśmy wszystko także startujemy od zera . Wózek radzę pojechać do sklepu, obejrzeć, poradzić się. Z pierwszym zrobiłam ten błąd, ze wybrałam on line i ulga, że sprzedany. Przeszkadzało mi w nim to, ze był bardzo ciężki, spacerówka miała małą budkę (jak dziecko leżało a padał deszcz to ochrony żadnej). Także teraz mam swoje typy, ale udam się do sklepu i je zweryfikuje . Powodzenia i dużo zdrowia.