Gratuluję dziewczynki :-) A który to tydzień i dzień? Moja ważyła na prenatalnych 340 g.Cześć dziewczyny ja dziś po usg prenatalnym z dzidzia wszystko ok waży 391g i okazało się że to jednak Dziewczynka normalnie aż się poplakalam ze szczęścia bo mam już 3 synów ❤A wy jak tam po prenatalnych ?
reklama
Z usg wyszło 21 tydzien rowno A z miesiączki 22 ale ja ogólnie duże dzieci rodze więc jakoś się tym nie sugeruje najważniejsze że w normieGratuluję dziewczynki :-) A który to tydzień i dzień? Moja ważyła na prenatalnych 340 g.
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Gratulacje dziewczyny
Ja też już po . W środku siedzi zdrowa panienka. Wierci się i kręci. I waży już prawie 400 g.[emoji3][emoji3][emoji3]
Gratuluję! Baaaardzo się cieszę i to podwójnie jak tam imię ? Wybrała już szczęśliwa mamusia?
gohya
No to dziś mamy wysyp dziewczynek
Same dziewczynki dzisiaj. Ale to tak chyba jest, że chłopcy ujawniają się wcześniej.No to dziś mamy wysyp dziewczynek
Aaaanna
Na razie mam różne typy podoba mi się Antonina Julia Matylda i Kalina ale na razie nie wiem. Póki co cieszę się że wogole poznaliśmy płeć. Dla pierwszej córki imię miałam zanim powstała A teraz malutka to owoc długich i ciężkich starań więc myślałam tylko o tym żeby się udało a imię wydawało się całkiem nieważne. [emoji3]
Gratuluję! Baaaardzo się cieszę i to podwójnie [emoji6][emoji8][emoji8] jak tam imię ? Wybrała już szczęśliwa mamusia?
Na razie mam różne typy podoba mi się Antonina Julia Matylda i Kalina ale na razie nie wiem. Póki co cieszę się że wogole poznaliśmy płeć. Dla pierwszej córki imię miałam zanim powstała A teraz malutka to owoc długich i ciężkich starań więc myślałam tylko o tym żeby się udało a imię wydawało się całkiem nieważne. [emoji3]
Najważniejsze, że się udało i że "obca" zdrowo rośnie uwielbiam takie historie z happy endem
Aaaanna
Mam nadzieję na happy end, nudę i przewidywalnosc.[emoji3]
Oby tak dalej [emoji3][emoji3]
Najważniejsze, że się udało i że "obca" zdrowo rośnie [emoji16][emoji16][emoji16] uwielbiam takie historie z happy endem [emoji3590]
reklama
Mam nadzieję na happy end, nudę i przewidywalnosc.[emoji3]
Innej opcji nie widzę takie cuda muszą mieć happy end A jak sie czujesz w ogóle?