Cześć dziewczyny ja dziś po usg prenatalnym z dzidzia wszystko ok waży 391g i okazało się że to jednak Dziewczynka normalnie aż się poplakalam ze szczęścia bo mam już 3 synów ❤A wy jak tam po prenatalnych ?
Gratuluje ja czekam w kolejce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny ja dziś po usg prenatalnym z dzidzia wszystko ok waży 391g i okazało się że to jednak Dziewczynka normalnie aż się poplakalam ze szczęścia bo mam już 3 synów ❤A wy jak tam po prenatalnych ?
Gratuluje ja czekam w kolejce
Cześć dziewczyny ja dziś po usg prenatalnym z dzidzia wszystko ok waży 391g i okazało się że to jednak Dziewczynka [emoji3059]normalnie aż się poplakalam ze szczęścia bo mam już 3 synów [emoji16][emoji173]A wy jak tam po prenatalnych ?
NO i super najważniejsze że zdrowe gratulacjeU mnie zdrowa potwierdzona dziewczynka
U mnie zdrowa potwierdzona dziewczynka
No i pięknie gratulacje imię wybrane?
Nie imię pewnie na sam koniec się wybierze bo ja zawsze nie mogę się zdecydować jeszcze do mnie nie dochodzi że będę mieć corcieGratulacje! Cudowne wiadomości ❤❤ imię juz wybrane?