No właśnie tez nie wiem na co patrzec Od boku dopiero na chwile lekarz zobaczył,ze coś wystaje i to bardziej wzdłuż ciała a nie do góry,pomiędzy nogami coś tam złapał ale nie wie sam kto tam rośnie,strasznie ciekawość mnie zżera kto tam rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym tygodniu stwierdził dziewczynkę ?U mnie z pewnością stwierdził, że dziewczynka
Masz może zdjęcie z widocznym Nubem ? To może uda mi się zobaczyć co tam się kryjeDziewczyny kurcze ja też musze czekać do USG połówkowego. A tak już jestem ciekawa co będzie.
Do połówkowego już niedaleko a przynajmniej jak się dowiesz to już na 100% [emoji846] A ja dostałam od koleżanki propozycję sesji (reportażu) z porodu[emoji44] Jest fotografem i robi projekt. W ogóle mnie coś cały czas korci temat porodu w domu... Narazie cena trochę mnie od tego pomysłu odciąga a z drugiej strony do listopada jest jeszcze sporo czasu... I tak się ostatnio biję z myślami[emoji849]Dziewczyny kurcze ja też musze czekać do USG połówkowego. A tak już jestem ciekawa co będzie.