reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Hey dziewczyny wiecie jaka maja wasze dzieci płeć?Mi lekarz na prenatalnych w połowie 12 tygodnia spojrzał między nogi i powiedział,ze dla niego to baba,a później gdy oglądał dziecko widział ze coś wystaje i znowu spojrzał pomiędzy nogi i stwierdził,ze chyba jednak chłopak.Widzicie tutaj babę czy chłopa?
743F9DBF-C072-4302-8034-F27AF1E195B2.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie na pierwszych prenatalnych powiedziała że na tym etapie dziecko jeszcze nie ma płci tylko wyrostek płciowy ale jak dla niej to facet 😁

Ja nie wiem czy mam brzuch ciążowy , czy opuchlizne głodowa ;p , ale czuje się strasznie bo pierwszy raz w życiu mam rozlany brzuch dosłownie . Nie jest taki jak w poprzednich ciazach że było widać że jest on ciążowy , tu wygląda dosłownie jakbym się pozadnie upasła..... 😂
Hehe, ja mam to samo, też taki brzydki rozlany brzuch, a poprzednio całkiem kształtna piłeczka. Moja kuzynka też tak miała. Pierwsza ciąża, brzuch jak piłeczka, od razu widać, że dziewczyna w ciąży. Po 11 latach zaszła w drugą ciążę i miała tak jakby trochę sadełka, jakby przytyła ale bardzo lekko. Jak szła na zwolnienie w pracy była w 8 miesiącu, wszyscy z pracy pytali co się z nią dzieje, dlaczego nie ma jej w pracy, nie mogli uwierzyć, że jest w tak zaawansowanej ciąży, bo nie było widać. Ja teraz mam brzuch mniejszy niż na tym samym etapie w poprzedniej ciąży, aż się zastanawiam, czy wszystko ok, bo z początku wystrzelił, a teraz od ponad 7 tygodni się nie powiększa.
Dzwonił do mnie lekarz z informacją na temat testu pappa i wszystko ok. Powiedział, że mam niższe ryzyko niż kobiety w moim wieku tych trzech zespołów genetycznych. Powiedział, że mogę przyjść na połówkowe też. Super, czemu nie. Więc mam 2 lipca połówkowe :-)

Hej dziewczyny.mam dosyć nietypowe pytanie do Was.Jak Wasz sen w ciąży? Czy śpicie dobrze? Ja od trzech dni mam koszmary ,a dzisiaj całą noc śniły mi się koty.Nie wierzę w sny ,ale tak mnie ten sen męczył ,że wcale nie spałam praktycznie.Wy też macie jakieś koszmary?

Hej dziewczyny.mam dosyć nietypowe pytanie do Was.Jak Wasz sen w ciąży? Czy śpicie dobrze? Ja od trzech dni mam koszmary ,a dzisiaj całą noc śniły mi się koty.Nie wierzę w sny ,ale tak mnie ten sen męczył ,że wcale nie spałam praktycznie.Wy też macie jakieś koszmary?
Ja miewam jakieś dziwne sny ale to nawet bez ciąży. Mimo to śpię normalnie i tylko rano pamiętam że coś mi się śniło.

Ja miewam jakieś dziwne sny ale to nawet bez ciąży. Mimo to śpię normalnie i tylko rano pamiętam że coś mi się śniło.
Ja się naczytałam w senniku że w ciąży sny o kotkach to zły znak i teraz będę przeżywać.Wizyta za tydzień :( Jak nigdy nie czytałam sennika to mnie coś podkusiło :(

Ja śpię średnio tzn bardzo mam lekki sen często się przebudzam i szczerze mówiąc rano czuje się zmęczona nie wypoczęta. A sny zawsze miałam bardzo rożne i dziwne i nie przywiązuje do tego zbyt dużej wagi.

Ja nie pamiętam moich snów. Za to bardzo często się budzę w nocy... Czasami po kilka razy. I już nawet nie chodzi o pęcherz. Nie wiem jak Wy ale ja już bym chciała listopad. A najlepiej grudzień[emoji39]

reklama
Do góry